1vs100ok

Gelişen
Merhaba bugün laptopuma format attıkdan sonra eksik sürücüleri hallediyordum bu videoyu izledim:

Ardından işlemcim ve ekran kartım AMD olduğu için Intel yerine AMD'yi seçtim. Videoya bakarsınız hemen anlarsınız yaptıktan sonra o driver gitti ama AMD Crashdefender da hata verdi galiba. Fotoğraf koydum zaten. Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı ama huzursuz ediyor. Driver Booster indirdim. Ancak çözülmedi. Bu sorunu çözebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün laptopuma format attıkdan sonra eksik sürücüleri hallediyordum bu videoyu izledim:

Ardından işlemcim ve ekran kartım AMD olduğu için Intel yerine AMD'yi seçtim. Videoya bakarsınız hemen anlarsınız yaptıktan sonra o driver gitti ama AMD Crashdefender da hata verdi galiba. Fotoğraf koydum zaten. Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı ama huzursuz ediyor. Driver Booster indirdim. Ancak çözülmedi. Bu sorunu çözebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 164746

AMD Crash Defender ile ilgili sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Aygıt Yöneticisi'ni Açın:
- Başlat menüsüne sağ tıklayın ve "Aygıt Yöneticisi" seçeneğine tıklayın.

2. AMD Crash Defender'ı Bulun:
- "Sistem aygıtları" bölümünü genişletin.
- "AMD Crash Defender" üzerine sağ tıklayın ve "Kaldır" seçeneğini seçin.

3. Bilgisayarı Yeniden Başlatın:
- Kaldırma işleminden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

4. Sürücüleri Güncelleyin:
- Yeniden başlatmanın ardından, "Aygıt Yöneticisi"ni tekrar açın.
- "AMD Crash Defender" altında bir sarı ünlem simgesi görünüyor olabilir. Bunun üzerine sağ tıklayıp "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini seçin.
- "Otomatik olarak güncellenmiş sürücü yazılımını ara" seçeneğine tıklayın.

5. AMD Resmi Web Sitesinden Sürücüyü İndirin:
- AMD'nin resmi web sitesine gidin ve modelinize uygun en son sürücüleri indirin.
- İndirilen dosyayı çalıştırarak sürücüyü kurun.

6. Güncelleme ve Sorun Giderme Aracı Kullanın:
- Windows'un "Ayarlar" bölümüne gidin.
- "Güncelleme ve Güvenlik" sekmesinde, "Sorun Gider" bölümünü bulun ve burada ilgili araçları çalıştırın.

7. Bilgisayarınızı Kontrol Edin:
- Tüm adımları tamamladıktan sonra bilgisayarınızı kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, daha fazla bilgiye ihtiyaç olabilir.

Eğer hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla teknik bilgi ve detay paylaşmanızı öneririm.