AMD de DLSS5 gibi bir şey getirebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
  • Etiketler Etiketler
    amd
İlla ki yapacaktır. Rakibi yaptıysa yapması gerekir veya başka şeylerle telafi etmesi gerekir bu açığı.

Bir de AMD’nin DLSS 5 muadilini getirmeden önce çözmesi gereken çok daha temel eksikleri var. DLSS 5’in araya eklediği 10-15 ms’lik nöral gecikmeyi NVIDIA Reflex absorbe ediyor. AMD bu seviyede, donanım ve yazılıma kadar entegre olmuş bir Reflex karşılığı bile yok.

Muadili yapılır gibi de DLSS 5 şu an çok kötü. Çözülmesi gereken bir sürü sorunu var.

AMD kitlesini özetledin yemin ederim. Şu anda DLSS 5'e sanatı öldürüyor diye çamur atan tayfa yarın öbürgün AMD yapınca en büyük yalacıyısı olacak.

Muadili yapılır gibi de DLSS 5 şu an çok kötü. Çözülmesi gereken bir sürü sorunu var.
Resmi uygulamalarda bir sorun yok. Gayri resmi olanlarda var.

Yapayzeka keşfedilmeseydi keşke.

Oyun yapımcıları Native olarak herşeyi görsel açıdan iyi tasarlasaydı kas gücüyle hem performanslı oynardık oyunları hemde bu gibi gereksiz tartışmaları yapmazdık.

5090 ile DLSS5 ile 25 fps alacağımıza Oyun motoruyla tasarlanan görselde 90-120 fps alırdık.

Adamlar durmadan düşünüyor ne yapalım diye sistemleri eksitelim yenisini alsınlar.

Genelleme yapmak ne kadar doğru? Ben sahsen begendim bazi oyunlarda güzel ha olsa kullanir miydim FPS'e bağlı.

AMD yapınca en büyük yalacıyısı olacak.
Benim merak ettiğim 1-2 konu var, DLSS 5 seviyesinde bir nöral render için arkada yapay zeka süper bilgisayarlarının H100 Blackwell çiftliklerinin haftalarca model eğitmesi gerektiği söyleniyor. AMD'nin oyun bölümünün elinde böyle büyük bir sunucu eğitim gücü ayırma imkanı var mı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…