AMD ekran kartı ile yayın açan var mı?

Bütçe
10K

Arlecchino

Başarılı
Aslında sorumun cevabını biliyorum sayılır ama birden çok kişinin deneyimlerini duymak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Yakın zamanda ekran kartı almayı düşünüyorum RX 6700-6800 veya RTX 3070-3080 serisinden kart alacağım. Yakın arkadaşımda 7900 GRE var ve 2. monitör takılıyken, canlı yayın esnasında oyunda ciddi droplar oluşuyordu. Yeni monitör de alacağım, o yüzden sorun yaşarsam tekrar al sat yapmak istemiyorum. Bütçeme göre kart önerisi de yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın sırasında kare atlaması veya bit düşmesi gibi sorunlar hiç yaşadınız mı?

Şunu unutmadan diyeyim hocam AMD de yayında ne yaparsanız yapın bazen çamurlaşma oluyor bunun çözümü bitrate yükselterek oluyor ama çok fazla arttırmanız gerek.

Şunu unutmadan diyeyim hocam AMD de yayında ne yaparsanız yapın bazen çamurlaşma oluyor bunun çözümü bitrate yükselterek oluyor ama çok fazla arttırmanız gerek.

3080 Ti ile yaparken o sorunu yaşıyordum TikTok'da hep var zaten dandik platform. Ya da gidip 3060 mı alsam acaba. Dakika başı karar değiştiriyorum...

Bu amd karttan karta değişen kötülüğü var galiba. 7700XT var kayıt bile alamıyorum dostum o derece bir drop var. Bence render kayıt yayın için nividia al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…