AMD GPU'ları şans işi midir?

Yer
Cintra
Soruyu üstte yazdım. Lütfen nedeniyle beraber yazın.

Bence; WattMan hatası ne kadar bir teknoloji olsa da can sıkıcı bir teknoloji. AMD'nin çoğu driver sorunları düzelmiş olsa da şu anda az miktarda devam etmekte ve bu sebeple can sıkıcı bir olay. Ayrıca aynı sisteme sahip bir arkadaşım yeni gelen driver sürümünde sorun yaşamazken ben yaşayabilirim. Bu sebeple AMD şans işidir.

Direkt alma çok sorunlu Intel bile böyle değil bir anda yüksek VRAM kullanması oyun içi görüntü bozulmaları bobin cızırtısı ve evet şans işidir biraz da.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcide süperler ama ekran kartında tercih etmem.

AMD değil teknoloji şans işidir. Nvidia son gelen güncellemerde laptop ekran kartında FPS düşüklüğü yaşanıyor şikayeti var internette arastirabilirsin. Geforce uygulamasına giriş yapamadık kaç zaman Avrupa sunucularında sorun vardı. Bazı güncellemeler Nvidia'da tarafında sorunlar çıkabiliyor bunu ben 4-5 yıllık Nvidia kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim. AMD'in eski RX 500 serisi kartlarında daha sorun vardı. İşlemcilerin de şu an Intel konusunda daha teknolojisi gelişmiş durumda, daha fazla önbellek, 4nm, düşük güç tüketimi yüksek performans sağlıyor ve bu sayede ısınma problemi yaşanmıyor bunun icin limitlemeye gerek yok. AMD sayesinde Nvidia eski kartları bile FSR 3 FG aldı bunu Nvidia yapmazken. VRAM' de bol koyuyor.

Direkt alma çok sorunlu Intel bile böyle değil bir anda yüksek VRAM kullanması oyun içi görüntü bozulmaları bobin cızırtısı ve evet şans işidir biraz da.
He sanki Nvidia'da ekran kartlarında bobin cızırtısı olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD şans işi olsaydı şu an benim ikinci elden aldığım 6700 XT bozulmuş olabilirdi. Sorunsuz kullanıyorum.

@337 NVIDIA'nın son 2 sürücüsü direkt bozuk. Arkadaşımın fps'leri neredeyse yarı yarıya düştü. Ben bir süredir güncellemiyorum ve gerek de duymuyorum.

Belki ekran kartından değil, markasından kaynaklanıyordur. Sonuçta aynı ekran kartının ASUS, MSI vs. gibi çeşit çeşit markası var.

@337 NVIDIA'nın son 2 sürücüsü direkt bozuk. Arkadaşımın fps'leri neredeyse yarı yarıya düştü. Ben bir süredir güncellemiyorum ve gerek de duymuyorum.
İşte. Koskoca Microsoft bir güncellemesi ile dünyayı kilitledi. Sanıyorlar ki yalnızca AMD'de sürücü problemleri var. Benim eski Nvidia kartım da Coil Whine sorunu vardı. Nvidia, kendini bu ara rakipsiz görüyor çok komik şekilde vRAM koyup saf gücü bile arttırmak yerine FG ile kartları satıyor. AMD kurtardı yine Nvidia eski kartlarına FG getirerek. Nvidia kullanıcılarını umursamaz hale geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…