Satılık AMD R5 5500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Man From Earth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    5500
Fiyat
2250

The Man From Earth

Başarılı
Merhabalar, bir süredir boşta yatan işlemcimi satıyorum.

İşlemciyi 19 Temmuz 2022'de Amazon'dan Amazon Germany satıcılı olacak şekilde aldım, yanlış hatırlamıyorsam da Ağustos'un ilk haftasında elime ulaşmıştı, Ekim 2024'te 5700X3D'ye geçene kadar da kullandım. Kullandığım süre boyunca ID Cooling Zoomflow 240XT ile kullandım. Silikon kalitesi olarak -30 CO ve +200 PBO ile testlerde tamamen stabil çalışıyordu, uzun vadeli kullanım olarak düşündüğüm için ben kullandığım süre boyunca -25 CO ve +150 PBO ile kullandım, bir sefer bile BSOD yemedim. Zaten güç tüketimi de 60W'ı görmediği için ısınmadı bile. Manuel OC ile uğraşmadım, ilk haftasında dediğim CO-PBO değerlerini uyguladım ve sökene kadar da öyle devam ettim. Kutusu ve içeriği tam, stok soğutucusu paketinden çıkmadı bile, Ryzen stickerına kadar duruyor.

Fiyat olarak 2250 lira düşünüyorum, fiyatı değerlendirirken lütfen sıfır Trayin 2700, sıfır kutulunun 3300, Sahibinden'de üstü bildiğin bıçak çizikleri dolu ilanların da 2300-2400 bandına koyulduğunu göz önüne alarak değerlendirin. Balta amacı olmadığı sürece fiyat tekliflerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt