Diğer bileşenleri de değiştireceğim o yüzden belirtmedim. Genelde oyun için ve internette takılmak için.Ne için kullanacaksın? Sistemin diğer bileşenlerini de belirt.
Çok nett 12400f bence hocam. Dağlar kadar fark var.Bu işlemcilerden hangisini almak daha mantıklı olur? Fiyatları hemen hemen yakın.
Hocam bence bu sistem içinde 12400F daha iyi gider. Benchmark'lar ve yükseltme olanağıda güzel gözüküyor.eri de değiştireceğim o yüzden belirtmedim. Genelde oyun için ve internette takılmak için.
Güncel Sistem: RX6500XT (6700'e yükselecek) H510M-D Anakart (işlemc
Anakart fiyatları da aynı hocam benim aradığım özellikler PCI 4.0 olması ve aynı zamanda M.2 SSD'nin de PCI 4.0 desteklemesi bu filtrelemeyi yaptığımda AMD'nin de İntelin'de anakart fiyatları 3KFiyatları yakın da anakart fiyatları yakın değil. 12400f bir tık daha önde ama çok büyük bir fark yok 5600’e OC yaparsın. Anakartın daha ucuz olacağını düşündüğüm için 5600.
Modeller ne mesela hocam yazabilir misin?Anakart fiyatları da aynı hocam benim aradığım özellikler PCI 4.0 olması ve aynı zamanda M.2 SSD'nin de PCI 4.0 desteklemesi bu filtrelemeyi yaptığımda AMD'nin de İntelin'de anakart fiyatları 3K