AMD R5 7500F - RTX 4070 Super 12G sistem alınır mı?

Alınır sadece RAM'lerin CL40 olması hmm dedirtiyor ama yani fiyatı uygun.

Yapabiliyorsan SSD'yi 1TB yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır sadece RAM'lerin CL40 olması hmm dedirtiyor ama yani fiyatı uygun.

Yapabiliyorsan SSD'yi 1TB yap.

SSD'yi 1TB Kioxia Exceria Plus yaptım da RAM'ler dediğin gibi başkan CL46 değerine sahip ama DDR5'te çok etkilemiyordur diye biliyorum. En basitinden 2x8 takmış bu da şu demek oluyor 1 RAM CL46 ise 2 X8'den biz toplamda CL23 diyebiliriz. Bir tane 16'lık RAM taksaydı en iyi haliyle 30CL değeri olurdu ki 2x8 her türlü CL değeri fazla olsa bile mantıklı oluyor açıkçası. Benim en sevmediğim yanı sistemin anakart oldu fiyatınıda dediğin gibi araştırdığım zaman piyasadan 7-8k daha ucuza alabiliyorsun ki kasa ve PSU kaliteside gerçekten iyi.

Alınır. Ancak anakartı B650 SSD'yi de 1 TB yaparsanız daha iyi bir sistem olacaktır.

RAM'lerde o iş öyle yürümüyor hocam iadere eder gene RAM'ler.

Ne kadar fark oynatıyor başkan ortalama çok bir etkisini yaşar mıyım CL46 değerinin?

Fark yapar RAM.

Buradaki değer CL30 ve CL36 arası fark CL46'da daha fazla fark yapar.

Belki her oyunda hissetmezsin farkı ama özellikle RAM kullanan oyunlarda ciddi fark hissedilir.

Fark yapar RAM.

Buradaki değer CL30 ve CL36 arası fark CL46'da daha fazla fark yapar.

Gördüğüm kadarıyla 1-2 saniye gibi bir fark var FPS anlamındada 2-3 FPS CL46 dada 3-4 saniye olur gibi geliyor ki büyük bir değer gerçekten.

Gördüğüm kadarıyla 1-2 saniye gibi bir fark var FPS anlamındada 2-3 FPS CL46 dada 3-4 saniye olur gibi geliyor ki büyük bir değer gerçekten.
Sadece oda değil yüzde FPS'lerde de ciddi fark yapıyor.

Sistemi gene alırsın olmadı ilerde ramleri 32GB daha düşük CL değerli bir model ile değiştirrisin olur biter.

İdare eder şimdilik.

Sadece oda değil yüzde FPS'lerde de ciddi fark yapıyor.

Sistemi gene alırsın olmadı ileride RAM'leri 32 GB daha düşük CL değerli bir model ile değiştirrisin olur biter.

İdare eder şimdilik.

Anladım başkan en mantıklısı o gibi duruyor sağ olasın tavsiyelerin için.

İfadeler: 824
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…