AMD Radeon 24.9.1 Sürücüsü Yayınlandı

Bu sürümde şu an sorun yaşayanlar oldu mu?

5500XT ile 23.12.1 sürümünü kullanıyorum. Güncellesem ciddi bir artış olur mu?

Arkadaşlar bu sürücüyü indirdiğimizde yapmamız gereken herhangi bir ayar var mı? Oyunlar için.

6700XT kullanıyorum bende acaba güncellediniz mi bir sıkıntı yaşadınız mı? 24.8.1 kullanıyorum genelde CS2 Valorant tarzi oyunlar oynuyorum sizce güncellemeye değer mi?

6700XT kullanıyorum bende acaba güncellediniz mi bir sıkıntı yaşadınız mı? 24.8.1 kullanıyorum genelde CS2 Valorant tarzi oyunlar oynuyorum sizce güncellemeye değer mi?
Az önce Windows 11 format attım ama 24.8.1 sürücüsünü kurdum yine onda sorunsuz gidiyorum diye. Siz kurup deneyip gözlemleyebilirsiniz.

Oyun 12 GB VRAM tüketiyor, FG açınca 13'e fırlıyor. 4 GB ile nasıl oynanabilir ki bu oyun?
4GB değil benim kart. 6GB VRAM RTX 4050 var. RTX 4060 8GB VRAM olanı satın alacaktım ellerinde yoktu satıcının farkı ödeyecektim RTX 4050'e kaldık. Nvidia VRAM konusunda cimri, AMD bu konuda bonkör. Aslında RTX 4050'de güçlü kart bu oyun için. VRAM yüksek olsa FG ile 70FPS alarak tüm ayarlar Ultra'da bu oyunu rahatlıkla oynuyorsun. 60FPS altına düşmüyor akıyor oyun. AMD FSR 3.1+FG ile oyunu rahat oynarken üstelik aynı VRAM tüketirken Nvidia DLSS 3 FG ile oyunu oynatmıyor, silah menüsüne veya ayalara gelip tekrar oyuna girince sapıtıyor. AMD olmazsa yine kalmıştık yarı yolda. Paylaşımlı VRAM olayı var, RAM'ler DDR5 fazlasını paylaşıyor. Sorun çıkarmıyor ve çıkarmaması gerek. Oyun PC portu olduğu için bazı sorunlar olması normal. Bence ileride DLSS 3 FG ile de bu kartlarla oyun oynanacak ki RTX 4060 8GB VRAM olmasına rağmen aynı sorunu yaşayanlar var.

Hocam bende bu sorunu AMD FG'de yaşadım. Hatta test videosunu yayınladım.
Ekran kartı ne hocam?

RTX 4060.

Örnek işte. VRAM 4, 6 veya 8 olması değil. Oyun PS'den portlandığı için sorunları var. VRAM'i geçince RAM'den paylaşıyor. Garip. Sorun neyde yaşamıyorsanız o ayarda oynamak en iyisi. Zaten FSR 3.1'de görüntü kalitesi bayağı ilerleme var, DLSS 3 ile fark yan yana olmasa anlaşılmıyor.

Oyunda sorun yaşamıyorum. FSR 3'te sorun yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…