AMD Radeon RX 9080 XT ve RX 9090 XT: Sislerin Ardındaki Devler

Katılıyorum. Düşük ve orta segmentte ne zaman NVIDIA'yı sollar işte o zaman üst segmente de bulaşması iyi olur.

AMD daha birkaç ay önce üst segment kart üretiminden çekilmedi mi? Ne diye daha bir seri bile geçmeden geri dönüyorlar. İlginç.

Konudan bağımsız önerdiğiniz Hogwarts'ya da Harry Potter aksesuarları, figürleri var mıdır (bende hayranıyım da )?

Hocam ekonomi sağ olsun hiçbir aksesuar falan alamıyorum hiçbir fantastik evren için.

Kesinlikle katılıyorum. Bende fantastik ve bilim kurgunun hastasıyımdır. Kasamın içerisinde 3 5 tane figürüm var anime ve Harry Potter karışık. Asa almayı düşünüyordum. Sirius Black'i görünce bir sorayım dedim böyle şeyleriniz var mı diye . Teşekkür ettim .

Hepsi asparagas haber niteliği taşıyor. AMD bu seride RX 9070XT üzerinde bir kart çıkaracağını düşünmüyorum. Sebebi güç tüketimi verimlilik performans farkı gibi durumlar. Hele hele GDDR7 belleklere geçeceğini hiç düşünmüyorum. Bir sonraki seride 2027 veya 2028 yılında farklı bir mimari RDNA5 veya UDNA konuşuluyor o zaman en üst seviyede rekabet edeceğini düşünüyorum. Asla kimse diyemez ama RX 5700XT'de olduğu gibi en üst seviyede kart çıkmayacaktır.

Son düzenleme:

Sistem acele değilse bu kartlar beklenmeli diye düşünüyorum, umarım bizi hayal kırıklığına uğratmazlar.

AMD cidden bu seride çok büyük gelişmeler yaşıyor, eğer fiyatlar ucuz şekilde devam ederse NVIDIA'nın işi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…