Rehber AMD RX 9000 serisi marka-model Tier List

Üç tane model favori modelim Mercury/Red Devil/Nitro+ normalde Nitro+ pek sevmem ancak bu hali çok hoşuma gidiyor.

Mercury ise o kaslı haliyle aşırı hoş duruyor. Herhalde bir tanesini alabilecek olsam beyaz mercury alırdım çok şık duruyor. Kim şu güzelliğe hayır diyebilir ki?

Yakın vakitte elimdeki 3070'ten kurtulup fazla uçamadan 2.el XFX 6900XT alacağım herhalde bakalım neler bekliyor bizi. Bir de onu da beyaza boyadı mıydım tadından yenmez.

ASRock Challenger 9060XT 1080p CS gibi oyunlarda sizce üzer mi?

Red Devil​
Mercury
Mercury'nin eşgal:

XFX'lerdeki Vapor Chamber var-yok muhabbetini de ekstradan belirtmek lazım. Tüm Mercury'ler iyi değil, OC Mercury'ler iyi. Çünkü blok farkları var.

XFX'lerdeki Vapor Chamber var-yok muhabbetini de ekstradan belirtmek lazım. Tüm Mercury'ler iyi değil, OC Mercury'ler iyi. Çünkü blok farkları var.
Bu olayı bilmiyordum. Elinizde bir kaynak varsa yollayabilirsen çok iyi olur. Düzenleme süresi bittiğinden rapor ederek eklemeyi deneyeceğim. Hem kaynağı, hem vapor chamber olayını.

XFX'te gevşek kapasitör olayı da çıktı şimdi, ne kadar yaygın olur bilmiyorum ama ben önermem. Zaten genelde Pulse-Nitro-Taichi öneriyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…