Rehber AMD RX 9000 serisi marka-model Tier List

A Tier’de Sapphire var. Listeyi Teksas’ta mı yazdın?
Sürprizbozan: Kaynaklar vb.
Bunun geleceğini önceden görmüştüm. Sizin için liste nasıl olurdu?

Sapphire Pulse o kadar kötü değil bence. Sosyalde problemsiz kullanan çok kişi var. Ben şöyle giderdim.

Taichi-Red Devil.(yüksek bütçe)
Steel Legend.(orta bütçe)
Pulse.(düşük bütçe)

Sapphire Pulse o kadar kötü değil bence. Sosyalde problemsiz kullanan çok kişi var. Ben şöyle giderdim.

Taichi-Red Devil.(yüksek bütçe)
Steel Legend.(orta bütçe)
Pulse.(düşük bütçe)
AMD de çoğu kart kötü değil.
Fiyatı dahil edeceksek evet bende Pulse u seçerim düşük bütçede. Eğer ucuza gelirse Swift in 2 fanlısı da iyi.
Orta da Prime veya Swift 3x. (Şanslıysam Quicksilver)
Üst segmentte A tier dakilerin hepsi taş gibi. Biraz daha zevk e kaçıyor.

Bu tier listelerinin amacı en iyi soğutma, en iyi overclock performansı, uzun süre yüksek performansı koruması ve bunlara ek olarak sessizliğe de önem veren ekran kartları değil midir?

Bunların 4 özelliğinde bir arada olduğu AMD ekran kartlarında bir model yok. Hiçbiri bana göre A Tier listesinde değil en iyi B Tier olabilir.

Hemen bunu ispatlayacak argümanları ortaya koyabilirim. ASUS TUF serisi ASUS'un orta seviyede konumlandırdığı grafik kartıdır. AMD de yıllardır 3 fanlı ASUS ROG STRIX modeli üretilmiyor. MSI tamamen ekran kartı partnerliğinden çıktı. XFX, PowerColor vb firmalar sadece AMD ekran kartları üretiyor. Sapphire ise AMD el altından destek verdiği bir ekran kartı üreticisi yani bir nevi AMD kendi markası denebilir. Uluslararası global satış yapabilen ASUS, MSI, Gigabyte dışında bir partnetri yok ki MSI tamamen çekildi. Amiral gemisi sınıfında sadece Gigabyte Aourus model kartlar üretiyor diye biliyorum. Burada söylediğimi iyi anlayın ben ASRock, PowerColor ve XFX kötü marka demiyorum. Benim söylediğim global ölçekte tanınan sadece ekran kartı değil küresel ölçekte her şey üreten aynı zamanda da NVIDIA kart partnerliği de yapan firmaları kıyasladım.

Son düzenleme:
Her koşulda en iyi ekran kartı geçmiş nesillerde vardı RTX 40 lar gibi.
Bu listede mevcutta olan RX 9000 leri kendi aralarında kıyasladım. Nvidia modeller, geçmiş nesiller vs. değerlendirmedim.
"Yakın fiyatta Mercury varken neden Steel Legend alayım ki?" gibi fiyat sapıtmalarının önüne geçmek konusunda iyi.

Eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…