Rehber AMD RX 9000 serisi marka-model Tier List

Yani şunu diyorsunuz XFX Swift fiyatı için gayet iyi alacaksan onu al diğerleri Nitro+ olmadıkça gerekli değil doğru anlıyorum değil mi?
Evet. Fiyat olarak Nitro+ diğerlerinden daha mantıklı. Swift ucuz olanlar arasında en mantıklısı.

Evet. Fiyat olarak Nitro+ diğerlerinden daha mantıklı. Swift ucuz olanlar arasında en mantıklısı.
Hocam Nitro+ modelini almaya karar verdim ama bu yeni 12vhpwr konnektörü hala korkutuyor beni. Bir sıkıntı olur erir yanar falan diye korkuyorum 40000 TL az para değil sonuçta. Sizce boşa mı kuruntu yapıyorum ve bu model için PSU önerir misiniz rica etsem?

@Yusuf7878 @Oreki
PSU ve bu soru onlarda.

Bütçenle birlikte yeni konu açabilirsin. Orada cevaplanır.

ASUS PRIME'ın kalitesi o kadar iyi ki, Cyberpunk 2077 2K Ultra RT-Orta'da ve Star Citizen Ultra'da 52° dereceyi geçtiğini görmedim. Çoğu zaman 48° derecede stabil çalışıyor.

Ilk ciktiginda 36500 e red devil almistim. Stok riskine karsi acil bi alimdi. 50 kusur olmus. Nitro+ 39kusur. Nitro+ socket secimi haric red devil den 1 tik daha iyi bir kart olmasina ragmen fiyati cok mantikli duzeyde kalmis. Kuzenime alicaz simdi. Bu konu cok iyi geldi tesekkur ederim. Nitro+ alip gecelim.

XFX Swift kullanıcısı burada, 9070XT'nin en büyük modeli olan XFX Mercury'i almayı düşünüyordum, bunu aldık. Gereksiz bir fiyat artışı var kartlarda, esnaf sağ olsun şaşırtmıyor.

Bazı nodellerde stok olayı yüzünden dengesiz fiyat veriyorlar. 40k ve üstü gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…