Rehber AMD RX 9000 serisi marka-model Tier List

Onun yerine Pulse al içinden kendi destek aparatıyla geliyor aynı paraya?
Swift alinabiliyorken Pulse'a düşmek, RX 9070 XT'lerde mantıksız. Pulse en ucuz modellerden ise mantıklı olabilir, onda da senin bütçeyi sıyırma kullanman gerekiyor. Taksit cart curt işin içine girdi burada.

@Telefonunu Çıkra hocam yani diyorsun ki uygun bütçeden en iyisi Swift.

Yüksek bütçede ise taichi veya Nitro.
Benzer fiyattaki ürünlere çok bağlı o. Ama evet benzer şeyleri derdim.
Eğer ucuz ürün bakıyor olsaydım Swift veya Reaper (9070 XT), üst segment bakıyor olsaydım Mercury OC.

Eğer ucuz ürün bakıyor olsaydım Swift veya reaper (9070 XT), üst segment bakıyor olsaydım mercury OC.

Bu kartın ederi bu kadar var mı ya daha 2 ay öncesinde 29 bin falanmış.

AMD=Sapphire

Adamlar rezalet ötesi durumlardan çıktı, en sağlam görünen kartları yaptı. Üstüne işi görüntüde bırakmayıp PCB'siyle, soğutmasıyla çığır açtı. 7000 serisindeki kadar tepe nokta olmasa da 9000 serisinin de 7000'den aşağı kalır yanı yok.

Eğer ucuz ürün bakıyor olsaydım Swift veya reaper (9070 XT), üst segment bakıyor olsaydım mercury OC.

Mercury şu an 40k vatan da paraf kampanyası var o nasıl oluyor yeni müşterilere geçerli mi bir öğreneceğim, 35k fiyata gelecek mercury mi yoksa Nitro mu ona karar veremedim bir de bu ürüne indirim gelmez mi daha fazla?

35k fiyata gelecek mercury mi yoksa Nitro mu ona karar veremedim
Mercury "OC" olarak geçiyorsa en tepe ürün. OC olmayanlarda vapor chamber yok = daha zayıf soğutma.
35k fiyatta ikisi de (Mercury OC ve Nitro+) yenir. Kasa boyutu ve 12 pinli güç girişi olayına dikkat et.

Mercury "OC" olarak geçiyorsa en tepe ürün. OC olmayanlarda Vapor chamber yok = daha zayıf soğutma.
35k fiyatta ikisi de (mercury OC ve Nitro+) yenir. Kasa boyutu ve 12 pinli güç girişi olayına dikkat et.

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx...oc-16gb-rgb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html. Güç girişi olayını bilemedim Nitro aldım onun için 16pin 600W giriş vardı bir de 6+2 veya 4+2 soket vardı yanlış hatırlamıyorsam FS850 Gold kullanıyorum.

@Telefonunu Çıkra merhaba hocam rehber için teşekkürler, şu an 3 model arasında kararsızım XFX Swift 9060XT 16 GB, Challenger, Pulse olmak üzere hepsi yakın fiyatta sadece Swift biraz daha pahalı Challenger ile Pulse aynı fiyat sizce hangi model tercih edilmeli coil whine, VRM sıcaklıkları yakın gibi gözüküyor rehberde yine de sormak istedim.

Son düzenleme:

Challenger'i elerdim, hotspot bazen thermal throttle attırabiliyor. Bir de PttAVM...
Swift'i şu an tipleme gaming / Amazon satıyor taksitleri iyi ancak 1200 TL değer mi bilemedim.
Öte yandan Pulse ve Pure'u Amazon satıp gönderiyor. Garantili, iade durumu rahat olur. Pure daha kaliteli olmasi lazım da orası bieaz belirsiz.

Ama @michaelscofielddan da görüş alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…