Direk 5050 rakibi olacak diye düşünüyorum fiyatı da ona göre olmak zorunda.
Eski sürücüye dönerek çözebiliyorsun en azından, AMD de o da yok.
Ya mouse'unda sorun vardır, ya başka bir donanımda arıza/uyuşmazlık var, ya da ekran kartında donanımsal sorun olabilir, garantisi varsa garantiye yollayın. Genele baktığımızda AMD de 10 kişiden 8'inde sorun görülüyorsa NVIDIA da 10 kişiden 2'sinde sorun görülüyor, bu böyle yapacak bir şey yok maalesef.Bu arada anlık mouse donup duruyor, aylardır çözemedim. 3 saniyeliğine falan takılıyor. Hiç bir sürücü çözemedi bu sorunu.
Kendim de AMD kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama forumlarda her gün onlarca problemlem yaşayan insanlar varsa AMD Radeon genel olarak problemli bir markadır. Kötülemiyorum, durum ortada.AMD düşmanlığı yapacağım diye kendinizi gülünç durumlara sokmayın. Her yerde AMD'yi kötüleme çabaları. Çocukça hareketler.
Mouse'dan olma ihtimali yok. Oyunlarda olmuyor zaten, forum, youtube, masaüstünde vs gezerken nadiren oluyor. Ki bu sürücüde smooth motion açmak bir çok soruna sebep oldu bende. Konuya bakıp görebilirsiniz.Ya mouse'unda sorun vardır, ya başka bir donanımda arıza/uyuşmazlık var, ya da ekran kartında donanımsal sorun olabilir, garantisi varsa garantiye yollayın. Genele baktığımızda AMD de 10 kişiden 8'inde sorun görülüyorsa NVIDIA da 10 kişiden 2'sinde sorun görülüyor, bu böyle yapacak bir şey yok maalesef.
Kendim de AMD kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama forumlarda her gün onlarca problemlem yaşayan insanlar varsa AMD Radeon genel olarak problemli bir markadır. Kötülemiyorum, durum ortada.