0emiray

Yetkin
AMD'nin kendi yazılımı üzerinden kayıt alıyorum. Instant Replay ya da düz record fark etmeksizin aldığım tüm kayıtlarda metinler hafif dağılıyor ve sanki sarı bir filtre uygulanıyor. Monitörün tüm ayarlarını sıfırladım, AMD'nin yazılımını sıfırladım, hatta dün gece DDU ile driver'ı kaldırıp tekrar geri yükledim. Driver'dan birkaç renk paleti ayarı yaptım (Reddit'te birkaç kişi sorunu öyle çözmüş) ama sorunu çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yarı fiyat verip AMD aldığıma pişman oldum diyebilirim, iade etmeyi bile düşünüyorum şu an.

Screenshot 2026-03-03 150931.webp

Screenshot 2026-03-03 150945.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin kendi yazılımı üzerinden kayıt alıyorum. Instant replay ya da düz record fark etmeksizin aldığım tüm kayıtlarda metinler hafif dağılıyor ve sanki sarı bir filtre uygulanıyor. Monitörün tüm ayarlarını sıfırladım, AMD'nin yazılımını sıfırladım, hatta dün gece DDU ile Driver'ı kaldırıp tekrar geri yükledim. Driver'dan birkaç renk paleti ayarı yaptım (Reddit'te birkaç kişi sorunu öyle çözmüş) ama sorunu çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yarı fiyat verip AMD aldığıma pişman oldum diyebilirim, iade etmeyi bile düşünüyorum şu an.

Eki Görüntüle 230483
Eki Görüntüle 230484

Hangi modelde yaşadınız bu sorunu yazılım sorunları olabiliyor.