Çözüldü AMD RX 9070 XT Pro sürücüsü çıktı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitWq

Çalışkan
Yer
Çayırova
9070 XT için Pro driver çıktı dediler ama bulamadım. Nereden bulabilirim son sürümü, bir de bu sürüm Adrenalin versiyonuna göre daha mı stabil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet çıktı, buradan indirebilirsin ekran kartın ile uyumlu PRO 25.Q2 sürümünü.

Genelde PRO sürümlerini Adrenalin yerine tercih ediyorum. 25.Q2'yi henüz tam deneme fırsatım olmadı ama 24.Q4'ü RX 6600 XT ile denediğimde Adrenalin 24.9.1'e göre çok daha stabil %1 FPS değerleri görmüştüm ve oyunlardaki drop sorunlarına iyi gelmişti. Önerdiğim neredeyse kimseden de olumsuz geri dönüt almadım, denemeye değer. Şuanda RX 6700 ile PRO 24.Q4 kullanıyorum internetime dayanabildiğim bir gün 25.Q2'yi de deneyeceğim.

Genelde PRO sürümlerini Adrenalin yerine tercih ediyorum. 25.Q2'yi henüz tam deneme fırsatım olmadı ama 24.Q4'ü RX 6600 XT ile denediğimde Adrenalin 24.9.1'e göre çok daha stabil %1 FPS değerleri görmüştüm ve oyunlardaki drop sorunlarına iyi gelmişti. Önerdiğim neredeyse kimseden de olumsuz geri dönüt almadım, denemeye değer. Şuanda RX 6700 ile PRO 24.Q4 kullanıyorum internetime dayanabildiğim bir gün 25.Q2'yi de deneyeceğim.

Çözüm

Hocam adrenalin ile farkı nedir acaba?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt