Makaleler
5
amd-ryzen-ai-rdna-3-5.png

AMD, yeni nesil işlemcileriyle performans sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Şirketin yeni amiral gemisi Ryzen AI Max+ Pro 395 “Strix Halo”, CPU Mark testlerinde etkileyici sonuçlar elde etti. Yeni işlemci, Intel’in güçlü Core i9 14900HX’ini %9 oranında geride bırakırken tek çekirdekli performansta da öne çıkmayı başardı. Ryzen AI Max+ Pro 395, CPU Mark Testinde Core i9…

Devamını Oku: AMD Ryzen AI Max+ Pro 395 İşlemcinin CPU Mark Testi Ortaya Çıktı
Kaynak: Techolay

Konu pek ilgi görmemiş ama AMD gerçekten benim yıllardır hayalini kurduğum şeyi gerçekleştiriyor. Ekran kartı ayrı bir kart olarak sistemde bulunmasını fiziksel olarak çok saçma buluyorum. Hem sistemde daha az yer işgali olacak hem soğutmada daha başarılı olacak bence harika. Umarım bu işlemci modellerini iyice geliştirirler.

Konu pek ilgi görmemiş ama AMD gerçekten benim yıllardır hayalini kurduğum şeyi gerçekleştiriyor. Ekran kartı ayrı bir kart olarak sistemde bulunmasını fiziksel olarak çok saçma buluyorum. Hem sistemde daha az yer işgali olacak hem soğutmada daha başarılı olacak bence harika. Umarım bu işlemci modellerini iyice geliştirirler.
Gereksiz pahalı oluyor bu şekilde.