Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 14 Mayıs 2024 #51 4142 dedi: 7. nesil işlemciler de güzel. Hakintosh desteği çok ama çok iyi ve Linux desteği de iyi. Valve konsol işine girdi. Sanki bana Linux savunucusu yani. Genişletmek için tıkla... Valve öyle hocam paranın peşinde koşuyolar.
4142 dedi: 7. nesil işlemciler de güzel. Hakintosh desteği çok ama çok iyi ve Linux desteği de iyi. Valve konsol işine girdi. Sanki bana Linux savunucusu yani. Genişletmek için tıkla... Valve öyle hocam paranın peşinde koşuyolar.
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 14 Mayıs 2024 #52 He he, daha Windows 11'e geçen yok öyle, he he. Çöp bir işletim sistemi olduğu için olabilir. Windows 11 başarılı olmadı diye çok mutlu oldum. Ancak zorla geçirtmeye çalışırlar ama yemez işte, kimse o çöpü kullanmak istemiyor. Bill Gates ağla.
He he, daha Windows 11'e geçen yok öyle, he he. Çöp bir işletim sistemi olduğu için olabilir. Windows 11 başarılı olmadı diye çok mutlu oldum. Ancak zorla geçirtmeye çalışırlar ama yemez işte, kimse o çöpü kullanmak istemiyor. Bill Gates ağla.
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 14 Mayıs 2024 #53 683 dedi: Microzort para uğruna bıraktın güzelim işletim sistemini. Genişletmek için tıkla... Windows 11 bedava.
683 dedi: Microzort para uğruna bıraktın güzelim işletim sistemini. Genişletmek için tıkla... Windows 11 bedava.
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 14 Mayıs 2024 #54 Kerim Demirkaynak dedi: Windows 11 bedava. Genişletmek için tıkla... https://www.microsoft.com/tr-tr/d/windows-11-home/dg7gmgf0krt0 Bedavamı Sizin bahsettiğiniz yükseltmek bedava Windows 10'dan kalan keylerden bahsediyosanız bedava ama diğer türlü bilemem.
Kerim Demirkaynak dedi: Windows 11 bedava. Genişletmek için tıkla... https://www.microsoft.com/tr-tr/d/windows-11-home/dg7gmgf0krt0 Bedavamı Sizin bahsettiğiniz yükseltmek bedava Windows 10'dan kalan keylerden bahsediyosanız bedava ama diğer türlü bilemem.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.133 Çözümler 19 Beğeniler 714 14 Mayıs 2024 #55 Kerim Demirkaynak dedi: Windows 11 bedava. Genişletmek için tıkla... Windows 11'de Reklam Çağı Başlıyor: İlk Deneme Game Pass Olacak - Techolay Microsoft, Windows 11'in ayarlar uygulamasında reklam göstermeye başlayacak. İlk uygulama bir Game Pass promosyonunu içeriyor. techolay.net
Kerim Demirkaynak dedi: Windows 11 bedava. Genişletmek için tıkla... Windows 11'de Reklam Çağı Başlıyor: İlk Deneme Game Pass Olacak - Techolay Microsoft, Windows 11'in ayarlar uygulamasında reklam göstermeye başlayacak. İlk uygulama bir Game Pass promosyonunu içeriyor. techolay.net
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 14 Mayıs 2024 #56 Requiemm dedi: https://www.microsoft.com/tr-tr/d/windows-11-home/dg7gmgf0krt0 Bedavamı Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansınız varsa ücretsiz yükseltebilirsiniz. Tuhoiisa dedi: Windows 11'de Reklam Çağı Başlıyor: İlk Deneme Game Pass Olacak - Techolay Microsoft, Windows 11'in ayarlar uygulamasında reklam göstermeye başlayacak. İlk uygulama bir Game Pass promosyonunu içeriyor. techolay.net Genişletmek için tıkla... O reklam ayardan kapatılabiliyor.
Requiemm dedi: https://www.microsoft.com/tr-tr/d/windows-11-home/dg7gmgf0krt0 Bedavamı Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansınız varsa ücretsiz yükseltebilirsiniz. Tuhoiisa dedi: Windows 11'de Reklam Çağı Başlıyor: İlk Deneme Game Pass Olacak - Techolay Microsoft, Windows 11'in ayarlar uygulamasında reklam göstermeye başlayacak. İlk uygulama bir Game Pass promosyonunu içeriyor. techolay.net Genişletmek için tıkla... O reklam ayardan kapatılabiliyor.
POSTAL Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Beğeniler 370 14 Mayıs 2024 #57 Microsoft gangster gibi zorluyor insani.
K Kanuni Jedi Suleyman Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 549 Çözümler 2 Beğeniler 559 14 Mayıs 2024 #58 Kerim Demirkaynak dedi: Windows 10 lisansınız varsa ücretsiz yükseltebilirsiniz. O reklam ayardan kapatılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bence ileride kapatılamaz hale getirirler.
Kerim Demirkaynak dedi: Windows 10 lisansınız varsa ücretsiz yükseltebilirsiniz. O reklam ayardan kapatılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bence ileride kapatılamaz hale getirirler.
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 14 Mayıs 2024 #59 Requiemm dedi: Sizin bahsettiğiniz yükseltmek bedava Windows 10'dan kalan keylerden bahsediyosanız bedava ama diğer türlü bilemem. Genişletmek için tıkla... Dostum update ile geliyor zaten Windows 11. Lisansın yoksa da yine indirip kullanabiliyorsun ama altta etkinleştir diye yazı olur.
Requiemm dedi: Sizin bahsettiğiniz yükseltmek bedava Windows 10'dan kalan keylerden bahsediyosanız bedava ama diğer türlü bilemem. Genişletmek için tıkla... Dostum update ile geliyor zaten Windows 11. Lisansın yoksa da yine indirip kullanabiliyorsun ama altta etkinleştir diye yazı olur.
freedom Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 113 14 Mayıs 2024 #60 Nefs İlmi dedi: Abi Windows 10'a bağlılığınız göz yaşartıcı ve acınası (!) Genişletmek için tıkla... Windows 10 ile 11 arasında teorik olarak fark yok çekirdekler bile aynı.
Nefs İlmi dedi: Abi Windows 10'a bağlılığınız göz yaşartıcı ve acınası (!) Genişletmek için tıkla... Windows 10 ile 11 arasında teorik olarak fark yok çekirdekler bile aynı.