AMD, Windows 10 Desteğini Bitiriyor!

Windows 10'u babasının oğlu gibi savunanlar üzülecekse iyi haber ama onların da kullandıkları sistemleri 7.nesil Intel falan.
11 çıkana kadar 10 kullanıyordun?

Ben FX6300 ile ilk çıktığı zamanlar kullandım 11'i. Yorumunuzdan cahiliyet fışkırıyor olarak yorumluyorum.

Windows 11 gibi yarım yamalak, yamalı ve makyajlı bir işletim sistemini dayatmak da Microzort’un yapacağı bir işti ancak zaten. Akıllarını peynir ekmekle yediler. Hala Windows 10’un 11’in önünde olmasına katlanamadılar fişini çekmeye karar verdiler. Microsoft kendini batışa sürüklüyor. Hey gidi koca dev, ne hale geldin.

Microsoft kendi kuyusunu kendisi kazıyor.

11 çıkana kadar 10 kullanıyordun?

Ben FX6300 ile ilk çıktığı zamanlar kullandım 11'i. Yorumunuzdan cahiliyet fışkırıyor olarak yorumluyorum.

Windows 10 kullandığımı sana kim söyledi? Genel olarak söylüyorsan da bunun pek alakasını anlayamadım.

Ne alaka? Önceden Windows 10 kullanıyorduk diye onda mı takılı kalacağız. Bu mantığa göre hepimiz Windows XP kullanmalıyız.

Windows XP'de 100 MB RAM kullanıyor onu kullanalım madem bu mantığa göre.
Hocam biraz tersten mi yaşıyorsunuz hayatı? 10 ile 11'i karşılaştırıyorum ben. İlk 3 sayfada bir sürü garip konuşma dönmüş ben de onun üzerine yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…