Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
DDU ile.
DDU ile grafik kartınızın sürücüsünü kalıntı bırakmadan güvenli bir biçimde kaldırabilirsiniz!
- Enes3078
- ddu display driver uninstaller gpu sürücü kaldırma
- Sistem Araçları
DDU ile.
DDU ile grafik kartınızın sürücüsünü kalıntı bırakmadan güvenli bir biçimde kaldırabilirsiniz!
- Enes3078
- ddu display driver uninstaller gpu sürücü kaldırma
- Sistem Araçları
Son düzenleyen: Moderatör:
Display driver uninstaller uygulaması ile sürücüleri sorunsuz kaldırabilirsin.
Hocam sürücüleri silerken AMD ekran kartı takılı olmalı mı yoksa NVIDIA ekran kartı ile de eski AMD sürücülerini silsem sorun olur mu?
Nvidia kart takılı olabilir, bir sorun olacağını sanmam.Hocam sürücüleri silerken AMD ekran kartı takılı olmalı mı yoksa NVIDIA ekran kartı ile de eski AMD sürücülerini silsem sorun olur mu?
- Makaleler
- 17
Olmaz. DDU ile sürücü silecekken hangi sürücüleri silmek istediğini soruyor zaten (AMD/NVIDIA/Intel).Hocam sürücüleri silerken AMD ekran kartı takılı olmalı mı yoksa NVIDIA ekran kartı ile de eski AMD sürücülerini silsem sorun olur mu?
Arkadaşlar eski ekran kartım AMD idi ve simdi NVIDIA'ya geçtim. Eski AMD sürücülerini nasıl silebilirim?
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
...
Desteklenen İşletim Sistemleri
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Hocam, "Temizle ve yeniden başlat", "Temizle ve yeniden başlatma" ve "Temizle ve kapat" var. Hangisine basmam lazım, bir sorun olmaması için en güvenlisi hangisi?NVIDIA kart takılı olabilir, bir sorun olacağını sanmam.
Temizle ve yeniden başlat.Hocam, "Temizle ve yeniden başlat", "Temizle ve yeniden başlatma" ve "Temizle ve kapat" var. Hangisine basmam lazım, bir sorun olmaması için en güvenlisi hangisi?