Amerika'ya kaçan Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten ile aranma talebi kabul edildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 481
  • Etiketler Etiketler
    eylem

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Kısa sürede iade edilmesi dileği ile diyoruz artık.

Bu iş bir annenin oğlunu korumasından çok çok uzak ve alakasız bir şey, bana kalınsa bu iki insan dışı yaratık bu yaptıklarıyla koca bir ülkeyi dalga mevzusuna getirmeyi bile başardı 2 sivil olarak, keşke daha kötüsü gelse başlarına.

Annesiyle beraber küçük sorumsuz itin de ters kelepçeyle ülkemize getirilmeleri dileğiyle.

İnşallah yakalanırlar ve gereken cezayı annesi ile birlikte alırlar. Adalet sistemimize güveniyorum(!)

Bu kadın yazarmış bir de. İnternette hala kitapları satılıyor hepsi yasaklanıp imha edilsin.

İfadeler: 995
Süper.

Nedense kırmızı lafını duyunca aklıma Kırmızı Tuborg geliyor. Size de oluyor mu?

Geç kalınmıştı. Harika olmuş. Fotoğrafları çekilirken pişkin pişkin gülmelerinin hesabını verecekler.

Bunlara gerçekten göz korkutucu ve büyük bir ceza verilmesi lazım. Öyle suç işle ülkeden kaç, can güvenliğimiz yok diye ağla, böyle iş olmaz.

İnşallah yakalanırlar ve gereken cezayı annesi ile birlikte alırlar. Adalet sistemimize güveniyorum(!)
Normal sartlar altinda cocugu korumak ve saklamaya/kacirmaya calismak ceza sebebi degil. Bu durumda da oyle olabilir.

Normal sartlar altinda cocugu korumak ve saklamaya/kacirmaya calismak ceza sebebi degil. Bu durumda da oyle olabilir.

Korumak ve saklamak değil hocam bu, düpedüz yataklık etmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korumak ve saklamak değil hocam bu, düpedüz yataklık etmek.
Tanimina bagli, ayni anlama gelebiliyor. Kadinin yaptigi her sey cocugunu korumak icindi. Boyle dusunursen yasaya pek uymuyor degil. Hakim beye bagli artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…