Ana sayfadaki widget kısmını kişiselleştirebilelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 262
Bahsettiğim kısım:

Bir kişi X kategorisine bakmak istediğinde aşağıdaki yöntemleri kullanması gerekiyor:
1- Ana sayfadan X kategoriye kadar kaydırıp ulaşabilir.

2- X kategoriyi tarayıcıya yer işareti ekleyip ulaşabilir.

3- Konulardan X kategoriye ulaşabilir.

Şahsen bu yöntemler biraz uğraştırıcı sayılır. 2. yöntem kolaylık sağlıyor fakat 2-3 tane aynı logonun gözükmeside biraz kötü duruyor.

Bu kısmı kişi kendine göre düzenleyebilse ve kategori ekleyebilse nasıl olur? Tabii mümkün ise.

Örnek:

Güzel öneri artılıyorum.

İfadeler: YES
Kategoriyi takip etmek.
Her konunun bildirimini almak istemeyen için mantıksız.

Tarayıcının bul özelliğini kullanmak…
2-3 kategori arasında gezinecek biri için bu da önerdiğim şeye göre biraz daha uğraştırıcı. Eğer çok sorun yapıyor ise en mantıklısı bu sanırım.

Bir de uygulama çıkacaktı sanırım.

Her konunun bildirimini almak istemeyen için mantıksız.
Bildirim seçeneğini açmak için kafanıza silah dayayan kişiyi polise ihbar etmenizi tavsiye ediyorum.

Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Siz kategori takip etmek ve takip ettiğiniz kategorileri görmek istiyorsunuz. Bu zaten halihazırda mümkün. Belki widget ile eklenmesinden 2 fazla tık yapacaksınız ama mümkün.

Takip ederken bildirimleri kapatılabilmeyi bilmiyordum. 2 tık fazla tıklayarak izlenen bölümler kısmından bakılabiliyormuş. Eğer uygulanması zor öneri ise bu kullanılabilir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…