Anakarta adaptörsüz Wi-Fi desteği nasıl kazandırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2267
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 306
  • Etiketler Etiketler
    wi-fi wifi

2267

Becerikli
Arkadaşlar B450 anakart bulunan sistemim var. Fakat anakartta Wi-Fi entegresi yok. Benim de adaptör alacak param kalmadı. 2 hafta idarelik telefondan bilgisayara nasıl Wi-Fi aktarabilirim? Biraz araştırdım ve pdanet diye bir program buldum işe yarar mı? Mobil veriden kullansın istemiyorum.

Telefonu USB ile PC'ye bağlayıp USB tethering açarak internet kullanabilirsin idarelikten.

Artı -2 Eksi
Telefon Android ise ek uygulama olmadan kablo ile yapabilirsiniz.

Artı -2 Eksi
Telefonu USB ile PC'ye bağlayıp USB tethering açarak internet kullanabilirsin idarelikten.

Telefon Android ise ek uygulama olmadan kablo ile yapabilirsiniz.

KS demiş ki:

Mobil veriden kullansın istemiyorum.

@2267 : PC'de bluetooth adaptörü var mı?
Var ise: Telefonu Wifi'ye bağla ve telefonun ayarlarını girip bluetooth'u paylaşıma aç. PC'yi telefona bluetooth üzerinden bağla. Bu şekilde istediğin olmalı.

Akşam eve gidince yazacağım hocam şimdi misafirlikteyim. Desenize ya internetsiz kaldık

Arkadaşlar çözüm yok bulamadım. Tek yol USB üzerinden internet paylaşımı. Mecburen Wi-Fi adaptörü alacağım konu kapanabilir. Yantılarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…