Çözüldü Anakartın vida delikleri kasaya uymuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maxtorices
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
  • Etiketler Etiketler
    vida
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maxtorices

Uzman

Arkadaşlar anakartı kasaya takmaya çalışıyorum normalde burası girerdi ancak nedense en üst en sağ vida deliği ile yükseltme arasında boşluk oluşuyor. Nasıl takabilirim?

Çözüm
Eki Görüntüle 51615
Arkadaşlar anakartı kasaya takmaya çalışıyorum normalde burası girerdi ancak nedense en üst en sağ vida deliği ile yükseltme arasında boşluk oluşuyor. Nasıl takabilirim?
Ben anakartı aynasının olduğu tarafa doğru ittiriyorum. Vidayı sabitledikten sonra kayma olmuyor zaten. Ayna geriye doğru baskı yaptığı için öyle oluyor.
Eki Görüntüle 51615
Ben anakartı aynasının olduğu tarafa doğru ittiriyorum. Vidayı sabitledikten sonra kayma olmuyor zaten. Ayna geriye doğru baskı yaptığı için öyle oluyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…