Anakartlara zam gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan w1llard
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
  • Etiketler Etiketler
    gelir zam
Selam, iyi günler öncellikle. 1-2 aya anakart almak istiyorum da zam gelir mi acaba? Asgeri ücretin artışı ve SSD, RAM olaylarından sonra artabilir mi?

Videoyun Batu ucuzlayacak demişti sanırım yayında ama ne için söyledi ardını ve sonrasını dinlememiştim, sadece bu cümle aklımda kalmış. Ya da yurtdışında ucuzlasa bile Türkiye'de ucuzlar mı onu da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için teşekkür ederim, gene de elimi çabuk tutsam güzel olur.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, gene de elimi çabuk tutsam güzel olur.
Eğer cihaz satın almakla alakalı bir planın varsa gerekirse borca harca gir ama yine de en kısa sürede topla derim.

0 olanlar için düşüş gelebilir ama 2. elde düşüş olacağını sanmıyorum. Mümkün mertebe 2. elden temiz parçalar alıp kurtulmak lazım.

Selam, iyi günler öncellikle. 1-2 aya anakart almak istiyorum da zam gelir mi acaba? Asgeri ücretin artışı ve SSD, RAM olaylarından sonra artabilir mi?

DDR4 destekleyen anakartların üretimi arttı, DDR5 destekleyen anakart üretimi düştü. DDR5'ler zamanla stok azlığından pahalılanabilir, DDR4'ler ucuzlayacak.

Konuyu açtıktan sonra zam gelmiş, gusül almam gerek sanıırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…