Anbernic RG556 fiyatını hak ediyor mu?

İlanı açan kişi keriz silkelemeye çalışıyor sanırım. AliExpress üzerinden (ki yüksek ihtimal kendisi de oradan aldı.) Hafıza kartsız versiyonunu sıfır olarak 6700 liraya alabiliyorsun. 128 GB hafıza kartlı modeli de 7390 lira. İlana dikkat bile etmenizi tavsiye etmem.

Güzel bir cihaz bu arada, tam bir emulator canavarı. İster satıcı üzerinden oyunlar yüklü al ister kendin Türkiye'de hafıza kartı al internetten binlerce emulator oyunu indir kur.

Cihaz çok kaliteli hocam, AliExpress fiyatını biliyorum daha ucuz ama arkadaşlar gümrüğe takılır, gelmez, vergi çıkar falan dediler. O yüzden AliExpress'den almaktan vazgeçtim. Zaten oradan alsam vergilerle falan bu fiyata gelir diye düşünüyorum. Geleceği de meçhul gerçi? Bence mantıklı bu fiyat? Hangisi daha mantıklı emin olamadım.

Kim diyor ya, o cihazı alan, başka emulator cihazlarını da alan arkadaşlarım var ama hiçbir gümrük olayıyla karşılaşmadı, fiyat zaten satın alım kısmında belli yani. AliExpress'ten de ürünün gelip gelmemesi gibi bir şey yok arkadaşlar Çin firması olsa bile dünyanın en büyükleri arasında bu firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…