- Makaleler
- 1
Ek olarak, tek taraflı ANC kesinlikle çok rahatsız etti beni.
CMF Buds 2 güzel gibi şu an ya.Kullanmiyorum. Fakat bence guzel bir teknoloji. Sony, Apple ve Bose bu konuda lider durumda. Huawei'de fena degil. Fakat ANC icin diger markalari dusunmeyin bile.
AirPods Pro 3'e özel bir durum yok, her kulaklıkta öyle.Ek olarak, tek taraflı ANC kesinlikle çok rahatsız etti beni.
Evet. ANC'si ayni butcedeki CMF, Soundpeats ve Anker gibi markalarin kulakliklarindan daha iyi.Buds Core en iyisi mi 2000 TL bütçede ANC konusunda?
Acikcasi Buds 2 ve Core arasindan birini alsaydim Buds 2'yi alirdim. Cunku konfor konusunda sorun yasamayacagimi biliyorum. Bencede guzel ama su an alinmaz. Buds 2+ 2.000 TL su an.
CMF'nin yazılımı çok sade, o kadar rahat ki kullanımı....Evet. ANC'si ayni butcedeki CMF, Soundpeats ve Anker gibi markalarin kulakliklarindan daha iyi.
Acikcasi Buds 2 ve Core arasindan birini alsaydim Buds 2'yi alirdim. Cunku konfor konusunda sorun yasamayacagimi biliyorum. Bencede guzel ama su an alinmaz. Buds 2+ 2.000 TL su an.
Estetik geliyor goze bir de. Ben de Ear (a) kullandigim donem sevmistim bayagi.CMF'nin yazılımı çok sade, o kadar rahat ki kullanımı....
Hayatımda ilk kez Nothing Ear 2024 ile deneyimleme şansım oldu. Ortalama, hatta ortalama altı olsa da inanılmaz güzel bir şey, hayat değiştirici seviyede benim için yani. İade kabul olsa daha iyi ANC'ye sahip olan bir kulaklık alacaktım ancak kabul etmediler maalesef.Merhaba arkadaşlar, AirPods Pro 3 ile ANC muhteşem bir his. İlk ANC'li ve ilk silikonlu kulaklığım ve çok memnunum ama sizde oluyor mu bilmiyorum ama ANC'yi kapattıktan sonra veya kulaklığı çıkarttıktan sonra kulaklarım bir tık garip hissediyor. 2-3 saat sonra düzeliyor, sizde de oluyor mu?
Hayatımda ilk kez Nothing Ear 2024 ile deneyimleme şansım oldu. Ortalama, hatta ortalama altı olsa da inanılmaz güzel bir şey, hayat değiştirici seviyede benim için yani. İade kabul olsa daha iyi ANC'ye sahip olan bir kulaklık alacaktım ancak kabul etmediler maalesef.
Model çok memnun etti, ANC ve kontrollerin devre dışı kalma problemi yaşıyorum. Yazılımsal bir sorun sanırsam. Kulağıma tam oturmadı sanırım emin değilim. O yüzden iade oluşturmuştum. Yoksa kesinlikle kullanırdım.Beğendin mi beğenmedin mi, nhoting modelini anlamadım![]()