M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.235 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.105 24 Nisan 2026 #11 Ethem Efe dedi: Bir gün almayı düşünüyorum diyelim o zaman bunlardan birini. Hem ses hem ANC olarak en iyileri hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... İlk 3'ün herhangi biri iki durumda da üzmez.
Ethem Efe dedi: Bir gün almayı düşünüyorum diyelim o zaman bunlardan birini. Hem ses hem ANC olarak en iyileri hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... İlk 3'ün herhangi biri iki durumda da üzmez.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.796 Çözümler 9 Beğeniler 2.723 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Nisan 2026 #12 Merdt dedi: İlk 3'ün herhangi biri iki durumda da üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, birkaç ay nothing ear kullanalım bakalım. Cumartesi günü koyarım inceleme zamanım el verirse.
Merdt dedi: İlk 3'ün herhangi biri iki durumda da üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, birkaç ay nothing ear kullanalım bakalım. Cumartesi günü koyarım inceleme zamanım el verirse.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.553 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.782 24 Nisan 2026 #13 Ethem Efe dedi: Bir gün almayı düşünüyorum diyelim o zaman bunlardan birini. Hem ses hem ANC olarak en iyileri hangisi acaba Genişletmek için tıkla... Karma liste yapmam gerekirse bu sekilde olmasi gerektigini dusunuyorum. Sony WF-1000XM6 Huawei FreeBuds Pro 5 Samsung Galaxy Buds 4 Pro AirPods Pro 3 JBL Tour Pro 3 Sony WF-1000XM5 EarFün Air Pro 4+ Soundpeats Capsule 3 Pro+ Bose QC Ultra 2 Nothing Ear (3)
Ethem Efe dedi: Bir gün almayı düşünüyorum diyelim o zaman bunlardan birini. Hem ses hem ANC olarak en iyileri hangisi acaba Genişletmek için tıkla... Karma liste yapmam gerekirse bu sekilde olmasi gerektigini dusunuyorum. Sony WF-1000XM6 Huawei FreeBuds Pro 5 Samsung Galaxy Buds 4 Pro AirPods Pro 3 JBL Tour Pro 3 Sony WF-1000XM5 EarFün Air Pro 4+ Soundpeats Capsule 3 Pro+ Bose QC Ultra 2 Nothing Ear (3)
L LuppyN Çalışkan Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 6 Beğeniler 3 24 Nisan 2026 #14 Simon dedi: Karma liste yapmam gerekirse bu sekilde olmasi gerektigini dusunuyorum. Sony WF-1000XM6 Huawei FreeBuds Pro 5 Samsung Galaxy Buds 4 Pro AirPods Pro 3 JBL Tour Pro 3 Sony WF-1000XM5 EarFün Air Pro 4+ Soundpeats Capsule 3 Pro+ Bose QC Ultra 2 Nothing Ear (3) Genişletmek için tıkla... Hocam Redmi Buds 8 Pro hakkında bir bilginiz var mıdır?
Simon dedi: Karma liste yapmam gerekirse bu sekilde olmasi gerektigini dusunuyorum. Sony WF-1000XM6 Huawei FreeBuds Pro 5 Samsung Galaxy Buds 4 Pro AirPods Pro 3 JBL Tour Pro 3 Sony WF-1000XM5 EarFün Air Pro 4+ Soundpeats Capsule 3 Pro+ Bose QC Ultra 2 Nothing Ear (3) Genişletmek için tıkla... Hocam Redmi Buds 8 Pro hakkında bir bilginiz var mıdır?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.553 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.782 24 Nisan 2026 #15 LuppyN dedi: Hocam Redmi Buds 8 Pro hakkında bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hem ANC hem de ses kalitesi icin alinmaz. Buds3 FE, Soundpeats Capsule 3 Pro+ ve Nothing Ear oneririm.
LuppyN dedi: Hocam Redmi Buds 8 Pro hakkında bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hem ANC hem de ses kalitesi icin alinmaz. Buds3 FE, Soundpeats Capsule 3 Pro+ ve Nothing Ear oneririm.
L LuppyN Çalışkan Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 6 Beğeniler 3 24 Nisan 2026 #16 Simon dedi: Hem ANC hem de ses kalitesi icin alinmaz. Buds3 FE, Soundpeats Capsule 3 Pro+ ve Nothing Ear oneririm. Genişletmek için tıkla... telefonum S24FE. Buds 3 Fe mi daha iyi olur Nothing Ear mı hocam kusura bakmayın gece gece rahatsız ediyorum.
Simon dedi: Hem ANC hem de ses kalitesi icin alinmaz. Buds3 FE, Soundpeats Capsule 3 Pro+ ve Nothing Ear oneririm. Genişletmek için tıkla... telefonum S24FE. Buds 3 Fe mi daha iyi olur Nothing Ear mı hocam kusura bakmayın gece gece rahatsız ediyorum.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.553 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.782 24 Nisan 2026 #17 LuppyN dedi: telefonum samsung Buds 3 Fe mi daha iyi olur Nothing Ear mı hocam kusura bakmayın gece gece rahatsız ediyorum. Genişletmek için tıkla... ANC icin Buds3 Fe daha iyi olur. Fakat ses kalitesi icin Nothing Ear'i oneririm. Benim tercihimi merak ediyorsan ben ekosistemden oturu Buds3 FE alirdim.
LuppyN dedi: telefonum samsung Buds 3 Fe mi daha iyi olur Nothing Ear mı hocam kusura bakmayın gece gece rahatsız ediyorum. Genişletmek için tıkla... ANC icin Buds3 Fe daha iyi olur. Fakat ses kalitesi icin Nothing Ear'i oneririm. Benim tercihimi merak ediyorsan ben ekosistemden oturu Buds3 FE alirdim.