Android 13'ten Android 10'a düşmek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    android

ugurcan

Başarılı
Cihaz
ginkgo
Merhaba ben Redmi Note 8 cihazım için Custom ROM kullanıyorum ve yakın zamanda Google Play integrity için romunun signed olmasını zorunlu kıldı. Ben de ne kadar yine imzalı olmasa da biraz eskiye dönmek istedim. Her şeyin 180 derece tersine döneceğini biliyorum ancak sizce ne yapmalıyım görüşleriniz nedir? Konu biraz da off-topic gibi olacak.

Android 11 Stock Rom' a dönmeyi tekrar deneyebilirsiniz.

Android 11 Stock Rom' a dönmeyi tekrar deneyebilirsiniz.
MiUI 12.5, Redmi Note 8 4/64 için çok ağır kalıyor. Ne kadar optimize etsem de bir sonuca ulaşamıyorum. Ayrıca MiUI, Veri tasarrufu özelliğini gizler, Sessiz ve öncelikli görüşmeler özelliğini gizler. Saf android seçeneklerini yerleşik gelen güvenlik uygulamasıyla değiştirir. Örneğin android tarafındaki pil tasarrufuyla xiaomi güvenlik uygulamasının sağladığı pil tasarrufu seçeneğini aynı anda aktifleştirebilirsiniz. MiUI kesinlikle sevmiyorum. Saf android en iyisi her zaman.

Android 11 dönmeniz daha mantıklı olur. Android 10'da çoğu uygulamalar düzgün çalışmıyor ve desteği kesilmiş durumda.
Oyun oynayanların çoğu telefonundan tam performansı almak için custom android 10 romlara geçiyor sebebini bilmiyorum ve ilk saf android deneyimim 12 ile oldu, 11 de denedim ancak tasarımından ötürü ısınamadım. 10 ram kullanımı açısından ferah çalışıyorsa kalabilirim sanırım..

Stockrom ise geri dönülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…