Android 17 alacak modeller

@THE KEROXEA @Aakons evet TR kullanıcı kitlesinden bu yönde aşırı şikayet gelince TR disbritörü 600 serisi ile birlikte AB cihazı getirmeye başladı, onlar da 6 adet sürüm + 6 yıl güvenlik güncellemesi politikası ile geliyor.

POCO pad M1 de alıyormuş, gelsin bakalım.

Android 20'ye kadar alması bekleniyor. Yani uzun süre gelir mi gelmez mi demene gerek yok.

S23'ün son Android güncellemesi sanırsam.

Evet. Normalde One UI 9.5'te alırdı ama One UI 9'da bırakılacak.

Tadında bırakmak lazım

Eh, çer çöp alırken böyle amiral gemilerinin alması lazım.

Bu sefer kutu bomboş sıkıyorsa adaptör bul Huawei'ye bağlısın yine

Eh, çer çöp alırken böyle amiral gemilerinin alması lazım.
Hocam M31s Android 12'de kaldı, oyunlarda A36'dan daha stabil oynatıyor telefon. A36'ya Android 16'yı yapıştırınca ağırlaşıyor. Tadında bırakınca harbiden daha iyi oluyor.

Ama amiral gemilerinin daha alacak 6-7 yılı olduğundan onlara uzun gelmesi yararlı oluyor.

M31S'in 12 de kalması normal çip zayıf. Ama A36'dan daha stabil oynatması ilginç olur. Benim dediğim 888/8 gen 1/8 gen 2 Update almıyorken 6 gen 4, unisoc T7225, dimensity 6300 alması haksızlık değil mi?
Benim dediğim yeni amiraller değil, eskileri. Hatta konumuzun orta segmentle alakası yok.

Aynen Honor halen Huawei'in hızlı şarj teknolojisini kullanıyor, Huawei'in 66W şarj seti de 1460₺ şu an ...

Honor share ile Huawei share ortak kullanılıyor, şarj aletler ortak, Honor eski Huawei yazılımını kullanıyor, bazı telefon tasarımları neredeyse aynı, Honor ile Huawei ekosistemi birebir aynı.

Honor share ile Huawei share ortak kullanılıyor, şarj aletler ortak, Honor eski Huawei yazılımını kullanıyor, bazı telefon tasarımları neredeyse aynı, Honor ile Huawei ekosistemi birebir aynı.
HONOR ve Huawei, ikisi de dishonored cihaz üreticilerinden.

Samsung M34 çok fp telefondu zamanında. Sevindim güncelmeme alacak olmasına.

Mümkünse A10, A20, A30 gibi Samsung'lara gelmesin, zaten bir halta yaradığı yok, sadece kayıp.

Bir kaç gündür kullanıyorum. Pixel tarafında majör değişiklik yok. Kullanım deneyimini değiştiren hiçbir yenilik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…