Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
O tablet bende de vardı ama yıl 2012 falandı. Android 5 yükleyebileceğini sanmıyorum ama en son güncellemeyi kendi sitesinden indirip SD kart ile flashlayabiliyordun eskiden. Custom ROM üreteceklerini de sanmıyorum onun için ama belki Çin versiyonu veya orijinal versiyonu vardır tabletin.
support.halabtech.com
Custom ROM şansı yok gibi gözüküyor.
Concord Firmware | Halab Tech Support
Custom ROM şansı yok gibi gözüküyor.
Bu cihazda Custom ROM yok sanırım bunun yerine Android 5 launcher yükleyip ve eski sürüm uygulamalar ile idare edebilirsiniz.Elimde Android 4.4.2 bir tablet var en az Android 5 ROM yüklemek istiyorum. Nasıl yükleyebilirim? (tablet modeli: Concord C-721)
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Elimde Android 4.4.2 bir tablet var en az Android 5 ROM yüklemek istiyorum. Nasıl yükleyebilirim? (tablet modeli: Concord C-721)
Bana güvenmediniz.
Belki başkaları çözüm bulabilir diye buraya yazdım.
S5 Launcher yükledim ama uygulama işi sıkıntı biraz yapacak bişi yokBu cihazda Custom ROM yok sanırım bunun yerine Android 5 launcher yükleyip ve eski sürüm uygulamalar ile idare edebilirsiniz.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Bir rehber vardı onu size atım.Belki başkaları çözüm bulabilir diye buraya yazdım.
S5 Launcher yükledim ama uygulama işi sıkıntı biraz yapacak bişi yok
Rehber: Android 4.4 uyumlu uygulamalar
Android 4.4 uyumlu bazı uygulamaları bu rehberde bulabilirsiniz: Google Play Store Google Play Store indir Google Play Hizmetleri Google Play Hizmetleri indir Yandex Navigator Yandex Navigator indir Discord Discord indir Spotify Spotify indir Fennec F-Droid Fennec...