Pcbilgilisi Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 649 Çözümler 7 Beğeniler 863 Yer Sinop 24 Ocak 2026 #1 Uzun bir aradan sonra yeni rehberime devam ediyorum. Android 6 ile uyumlu bazı uygulamaları paylaşacağım. 1.F-Droid F-Droid indir 2.Discord Discord indir 3.Harmony Music Harmony Music indir 4.Firefox Firefox indir Şimdilik aklıma gelenler bunlar; eklenmesini istediğiniz bir program varsa rehberde belirtmeniz yeterli, eklerim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2026
Uzun bir aradan sonra yeni rehberime devam ediyorum. Android 6 ile uyumlu bazı uygulamaları paylaşacağım. 1.F-Droid F-Droid indir 2.Discord Discord indir 3.Harmony Music Harmony Music indir 4.Firefox Firefox indir Şimdilik aklıma gelenler bunlar; eklenmesini istediğiniz bir program varsa rehberde belirtmeniz yeterli, eklerim.
G gfdgggdsgdgsgu Çalışkan Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 32 Beğeniler 7 24 Ocak 2026 #2 Pcbilgilisi dedi: Uzun bir aradan sonra yeni rehberime devam ediyorum. Android 6 ile uyumlu bazı uygulamaları paylaşacağım. 1.F-droid F-Droid indir 2.Discord Discord indir 3.harmony Music. Harmony Music indir 4.Firefox Firefox indir Şimdilik aklıma gelenler bunlar; eklenmesini istediğiniz bir program varsa rehberde belirtmeniz yeterli, eklerim. Genişletmek için tıkla... Hocam Android 6 kullanan mı kaldı ama yine de iyi çalışma.
Pcbilgilisi dedi: Uzun bir aradan sonra yeni rehberime devam ediyorum. Android 6 ile uyumlu bazı uygulamaları paylaşacağım. 1.F-droid F-Droid indir 2.Discord Discord indir 3.harmony Music. Harmony Music indir 4.Firefox Firefox indir Şimdilik aklıma gelenler bunlar; eklenmesini istediğiniz bir program varsa rehberde belirtmeniz yeterli, eklerim. Genişletmek için tıkla... Hocam Android 6 kullanan mı kaldı ama yine de iyi çalışma.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.356 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.686 24 Ocak 2026 #3 gfdgggdsgdgsgu dedi: Hocam Android 6 kullanan mı kaldı ama yine de iyi çalışma. Genişletmek için tıkla... Geçici olarak eski amiral gemisi kullanan olabilir. Ya da maddi durumu iyi değildir vs. çok sebep olabilir Android 6 kullananlar arasında. Ama böylesine eski bir sürüme hâla daha uygulama yüklenmesi kullanılması çok iyi bir şey.
gfdgggdsgdgsgu dedi: Hocam Android 6 kullanan mı kaldı ama yine de iyi çalışma. Genişletmek için tıkla... Geçici olarak eski amiral gemisi kullanan olabilir. Ya da maddi durumu iyi değildir vs. çok sebep olabilir Android 6 kullananlar arasında. Ama böylesine eski bir sürüme hâla daha uygulama yüklenmesi kullanılması çok iyi bir şey.