glitch64bit sürüm Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 149 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 20 Yer Cennetin 7. katı 28 Temmuz 2025 #1 Android File Host kapandığından beri telefonuma uyumlu ROM bulamıyorum. Android File Host'un geçici olarak kapandığını duymuştum. Android File Host ne zaman açılır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2025
Android File Host kapandığından beri telefonuma uyumlu ROM bulamıyorum. Android File Host'un geçici olarak kapandığını duymuştum. Android File Host ne zaman açılır?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 28 Temmuz 2025 #2 Hosting'leri patlak sanırım. Ya dosya indirilmiyor saya site çöküyor aralıklarla. Ama gecen yıl XDA'da siteyi terk edildiğini duymuştum. Son düzenleme: 28 Temmuz 2025
Hosting'leri patlak sanırım. Ya dosya indirilmiyor saya site çöküyor aralıklarla. Ama gecen yıl XDA'da siteyi terk edildiğini duymuştum.
KS KS glitch64bit sürüm Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 149 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 20 Yer Cennetin 7. katı 28 Temmuz 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Ama gecen yıl XDA'da siteyi terk ettiklerini duymuştum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
Heribert Yavuz dedi: Ama gecen yıl XDA'da siteyi terk ettiklerini duymuştum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 28 Temmuz 2025 #4 glitch64bit sürüm dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Site terk edilmiş durumda olabilir şu an. Bu yılın başından beri bu problem var zaten.
glitch64bit sürüm dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Site terk edilmiş durumda olabilir şu an. Bu yılın başından beri bu problem var zaten.
KS KS glitch64bit sürüm Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 149 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 20 Yer Cennetin 7. katı 29 Temmuz 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Site terk edilmiş durumda olabilir şu an. Bu yılın başından beri bu problem var zaten. Genişletmek için tıkla... Peki elinde Samsung Galaxy trend Plus için Custom ROM var mı Android 4.4.4 üstü. Heribert Yavuz dedi: Site terk edilmiş durumda olabilir şu an. Bu yılın başından beri bu problem var zaten. Genişletmek için tıkla... Araştırdım para tasarrufu için yazın serverleri kapatıyorlar. Son düzenleme: 24 Ağustos 2025
Heribert Yavuz dedi: Site terk edilmiş durumda olabilir şu an. Bu yılın başından beri bu problem var zaten. Genişletmek için tıkla... Peki elinde Samsung Galaxy trend Plus için Custom ROM var mı Android 4.4.4 üstü. Heribert Yavuz dedi: Site terk edilmiş durumda olabilir şu an. Bu yılın başından beri bu problem var zaten. Genişletmek için tıkla... Araştırdım para tasarrufu için yazın serverleri kapatıyorlar.