Son zamanlarda daha fazla Android kullanıcısının iPhone’a geçişi görülse de, 2024 yılının Haziran ayı Android’den iPhone’a geçiş yapanların en yüksek oranda olduğu dönem oldu. Bu durum Apple için olumlu bir işaret gibi görünüyor çünkü tüketici tabanı genişliyor. Ancak geçmiş modellere kıyasla iPhone 15 serisinin daha düşük satış rakamlarının, artan geçişlerle bağlantılı olduğu söyleniyor. Android kullanıcılarının…
Android fanboylarını ağlatacak bir haber bu. Android kullanıcıları geçen seneye nazaran iPhone'a iki kat daha fazla geçmiş bu sene ve işin komik yanını söylüyorum sıkı durun; düşük model iPhone'lara geçiyorlar! iPhone 15 bu yüzden satılmıyor. Düşük model iPhone'ların bile herhangi bir Android cihazdan daha iyi çalıştığının farkına varan yüce yürekli insanlara selam olsun buradan. iPhone bir telefondan öte, bir deneyimdir dostlar.
iPhone 15 parasını hak etmeyen bir telefon çünkü. 13 ve 14 daha ucuz ve özellikleri birbirine yakın. Zaten iPhone 15 bütçesinde paraya sahip olan adam gider S24+ alır.
Ben de 13T Pro aldım gerçi. Ondan da memnunum. Baya akıcı pubg oynuyorum.