Android Minecraft başlatıcıları 50 FPS sınırında kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dazti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 38

Dazti

Becerikli
Merhaba, bilgisayarımda teknik arıza var, o yüzden Android cihazımdan oyunu oynamak istedim. Ancak 4 farklı istemci denedim ve hepsinde 50 FPS'te kalıyor. Bu durum hem düşük hem yüksek ayarlarda yaşanıyor. AI ile bulmaya çalıştım sorunu ve Renderer'dan kaynaklanabileceğini söyledi. Cihazımda Snapdragon 7+ Gen 3 olduğu için yeni sürücü indirmemi söyledi AI, ama indirmeme rağmen hala aynı. Ne yapmalıyım?
(Cihaz Xiaomi bu arada, belki bundan kaynaklanıyordur)

Android’de bildiğim kadarıyla 80 lira falan orijinal Minecraft. Yani başlatıcıyla ve böyle sorunlarla uğraşılacağına o 80 lira verilir sanki. Neden oyunu satın almıyorsun?

1. Kullandığınız launcherlar neydi (benim önerim ZalithLauncher 2)
2.Vulkan ile oyunu oynayın 26.2 ve üstü sürümse sadece (cihaz uyumluysa) (birde Turnip kullanıyorsanız, hangi Turnip dosyası onu da belirtin lütfen)
3.FPS limiti ayarını kontrol edin ya da V-Sync açık mı kontrol edin
4.Sorun yaşamaya devam ediyorsanız benim 2 uygulamam var tam cihazınızı analiz etmek için. Vulkan için VulkanScope, OpenGL ES için OpenGLESScope uygulamarımı kurup .html olarak raporları buraya ekleyebilirsiniz (Turnip'le hem de sistem sürücüsüyle rapor gönderin. Turnip yoksa sizde ya da kullanmıyorsanız sorun değil):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…