Android Oyun Club'in kotu yani

Charles Smith

Yetkin
Makaleler
6
Bu site evet cok guzel ve cocuklugumuzun sitesi falan filan da arkadas ben hileli oyun oynamak istemiyorum ancak sitede olup Play Store'da olmayan oyun varmesela. Veya oyunun eski surumunu oynamak istiyorum. Veya bana APK dosyasi gerekli. Baska nedenler de olabliri. Oyunu APK olarak indirmek istiyorum ancak sitede oyunlarin hilesiz versiyonlarini bulmak cok zor. Bu bence buyuk bir sikinti. Keske iki kategori olsaydi. Hileli ve hilesiz seklinde. O zaman daha iyi olurdu. Hilesiz versiyonlar ya bir iki tane oluyor ya da hic olmuyor ve iki saat aramak gerekiyor.

Siz ne dusunuyorsunuz bu site ve benim yorumum hakkinda?

Adamın ana amacı paralı oyunları ücretsiz sunmak ve oyunları hileli çıkarmak. Adam orada eski versiyonların arşivini tutmuyor kaldı ki sitenin amacı da bu değil. Yersiz bir eleştiri. İşini gayet iyi yapan bir adam, şimdiye kadar oradan oyun indirip de cihazıma virüs bulaştı diyen birini görmedim.

Adamın ana amacı paralı oyunları ücretsiz sunmak ve oyunları hileli çıkarmak. Adam orada eski versiyonların arşivini tutmuyor kaldı ki sitenin amacı da bu değil. Yersiz bir eleştiri. İşini gayet iyi yapan bir adam, şimdiye kadar oradan oyun indirip de cihazıma virüs bulaştı diyen birini görmedim.

Ben eski versiyon arsivi mi dedim? Duzgun oku ve okudugunu anla. Anlayamiyorsan git kitap falan oku. Ben hilesiz oynamak istiyorum ancak cok karisik bu konuda dedim. Ben boyle dersem baskasi da der ki git orijinalini indir o zaman. Ben de burada neden Play Store'u degil de Android Oyun Club'u tercih ettigimi anlattim ve mesela eski versiyon oynamak istiyorum dedim. Kaldi ki sitede eski versiyonlari gayet kolay buluyorum yani asil senin yorumun yersiz ki bu durumda sacma veya gereksiz elestiri denir. Yersiz elestiri denmez. Kelimeleri duzgun kullan. Sitede hilesiz versiyonlar da bulunuyor. Yuzde 80 hileli ise yuzde 20 hilesiz versiyonda var ancak karisik verilmis bunlar. Oyunlarin zibilyon tane versiyonu var ve hilesiz APK dosyasini bulmak icin tek tek tum surumlere bakmak zorunda kaliyorum. Bu MC gibi cok surumlu bir oyunsa 50 sayfadan fazla suruyor. Daha az surumlu bir oyunsa ortalama 30 sayfa suruyor. Her sayfada 5 oyun falan vardi sanirim. Ayrica bir surume basip sonra oyuna devam et tusuna da basman gerek. Yani linkleri gorene kadar iki yoldan geciyorsun. Epey zaman aliyor. Bunun yerine hileli ve hilesiz diye iki kategori olsaydi isler cok kolaylasirdi diyorum.

O zaman neden sitede hilesiz versiyonlar da var?

Ara amaci nedir?

Cikarmak degil sunmak.

Adam orada eski versiyonların arşivini tutmuyor

Tutuyor. Minecraft sayfasina gir ve bak. 50'den fazla sayfa var. Son surum de var taaa 1.2 surumu de var ve tamamen eksiksiz sekilde atlamadan her surum orada mevcut. Bu her oyunda boyle neredeyse.

Amaci bu degil ama bu ise de yariyor. Zaten ben bu konudan yakinmadim. Ben her surum orada mevcut oldugu icin orayi tercih ediyorum dedim. Tercih sebebimi elestiri olarak algilamissiniz. Birisi benim mesajimi okumadan once sizinkini okusa sanki benim "bu site neden eski surumleri arsivlemiyor yaa'' diye yakinip elestirdigimi sanir. Dedigim gibi biraz kitap okumanizi oneriririm. Isterseniz konu acin size baslangic kitaplari onereyim. Veya kitap tavsiyeleri diye makale konusu da acabilirim basta sizin icin olmak uzere. Etiketlerim sizi yakin zamanda.

Bunu derseniz sanki dogru bir elestiriymis de burada soylenmemesi gerekiyormus gibi bir anlam cikiyor. Kendinizi dogru ifade etmeyi ogrenin. Yine kitap okumanizi oneriyorum.

Son düzenleme:
Bu site evet cok guzel ve cocuklugumuzun sitesi falan filan da arkadas ben hileli oyun oynamak istemiyorum ancak sitede olup Play Store'da olmayan oyun varmesela. Veya oyunun eski surumunu oynamak istiyorum. Veya bana APK dosyasi gerekli. Baska nedenler de olabliri. Oyunu APK olarak indirmek istiyorum ancak sitede oyunlarin hilesiz versiyonlarini bulmak cok zor. Bu bence buyuk bir sikinti. Keske iki kategori olsaydi. Hileli ve hilesiz seklinde. O zaman daha iyi olurdu. Hilesiz versiyonlar ya bir iki tane oluyor ya da hic olmuyor ve iki saat aramak gerekiyor.

Siz ne dusunuyorsunuz bu site ve benim yorumum hakkinda?
Haklısın, ben de Shadow Fight 2'de bu sorunu yaşamıştım.

Ben isini kotu yapan bir adam mi dedim?

şimdiye kadar oradan oyun indirip de cihazıma virüs bulaştı diyen birini görmedim.

Arkadasim ben nerede boyle bir sey yazmisim? Olmayan seyleri nereden cikariyorsun sen?

Kitap oku.

Haklısın, ben de Shadow Fight 2'de bu sorunu yaşamıştım.

Insanlar kimi zaman hilesiz oynamak istiyor. Hatta yasi buyuk olanlarin cogu hilesiz oynamak istiyor.

Oyunu SD karta atip baska telefona oyunu aktarma, paylas ozelligi ve bt ile aktarma ozelligi sebebiyle AOC tercih ediyorum kimi zaman. Ve hilesiz versiyonu bulana kadar canim cikiyor.

Ayrica eski surumleri indirme imkani veriyor. Play Store'dan silinmis oyunlari oynama imkani veriyor. Play Store olmayan telefonlarda da ise yariyor. Bu yuzden hilesiz versiyonlar onemli bence.

Son düzenleme:
Ben hak veriyorum, site daha çok çocuklar için zaten daha iyi yabancı kaynaklar var. Tamam site kötü bir site değil ama en iyi site diye falan dolaşanlar çocukken Minecraft indirebildiği için çok iyi diyor genelde.

Ben hak veriyorum, site daha çok çocuklar için zaten daha iyi yabancı kaynaklar var. Tamam site kötü bir site değil ama en iyi site diye falan dolaşanlar çocukken Minecraft indirebildiği için çok iyi diyor genelde.

Toprak koçun uygulama kırdığı falan yok hem de. Mobilism sitesinden oyunları alıp açılışa androidoyun yazıyor. Mobilism sitesinde olan oyun çıkış sırası ile toprak koç hep aynı.

Arşiv tutmama sebebi ise bütçe. Adam arşiv yapmak yerine eski oyunları Cloud mail sitesinden silip yenilerini dolduruyor. Ama aslında çok fazla para kazanıyor. Arşiv yapabilecek bir bütçesi olduğunu düşünüyorum. Cimrilikte olabilir bir tık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toprak Koçun uygulama kırdığı falan yok hem de. Mobilism sitesinden oyunları alıp açılışa androidoyun yazıyor. Mobilism sitesinde olan oyun çıkış sırası ile Toprak Koç hep aynı.

Arşiv tutmama sebebi ise bütçe. Adam arşiv yapmak yerine eski oyunları Cloud Mail sitesinden silip yenilerini dolduruyor. Ama aslında çok fazla para kazanıyor. Arşiv yapabilecek bir bütçesi olduğunu düşünüyorum. Cimrilikte olabilir bir tık.

Şimdi hatırladım bir de “Türk oyunlarını kırmam yapımcı zarar görmesin diye” tarzı şeyler söylüyordu.

Geri
Yukarı Alt