V v7xbc Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 50 Beğeniler 12 4 Haziran 2024 #1 Nasıl yaparım? Rootsuz telefonum.
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 4 Haziran 2024 #2 Model belirtirseniz belki işletim sisteminizdeki bir ayarı size gösterebiliriz. Artı 0 Eksi
KS KS V v7xbc Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 50 Beğeniler 12 4 Haziran 2024 #3 409 dedi: Model belirtirseniz belki işletim sisteminizdeki bir ayarı size gösterebiliriz. Genişletmek için tıkla... Reeder P13 Blue MaxL 2022 64 GB Artı 0 Eksi
409 dedi: Model belirtirseniz belki işletim sisteminizdeki bir ayarı size gösterebiliriz. Genişletmek için tıkla... Reeder P13 Blue MaxL 2022 64 GB
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 4 Haziran 2024 #4 GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android - GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android github.com Firewall işine yararmı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android - GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android github.com Firewall işine yararmı bilmiyorum.
KS KS V v7xbc Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 50 Beğeniler 12 5 Haziran 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android - GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android github.com Firewall işine yararmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Root istiyormuş. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android - GitHub - ukanth/afwall: AFWall+ (Android Firewall +) - iptables based firewall for Android github.com Firewall işine yararmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Root istiyormuş.