Android telefon ikinci el kötü tecrübelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agg1401
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    android kötü
A

agg1401

Ziyaretçi

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Dipçe
  2. 2 Samsung Galaxy J6+
  3. 3 Xiaomi Redmi 8A
Bugün sizlere bir dert yanacağım. Derdim İkinci El Android Telefonların Çöp Olması Gerçeği'dir. Bu yazıda yaşadığım tüm lanet gerçekleri saptırmadan anlatmak istiyorum.

Dipçe​

Yaşananları ayrı telefonlar üzerinden anlatacağım. Şu an kullandığım oyuncak: TCL 20 SE.

Samsung Galaxy J6+​

Son günlerde telefon konusunda fena acı çekiyordum ve sürekli sorunlarda beni buluyordu. Bunu çözmek için ilk kez ikinci el telefon denedim adı Samsung Galaxy J6+ alındı bana. İlk başlarda telefon ekranı açılınca geri kapanıyordu. Başlarda çok da umursamadan kendimce elimden geldiğince temiz kullanmaya çalışıyordu ama bazen beni deli ediyordu. Eee, bir sıfır telefon kalitesi beklemek büyük aptallıktır dostum. İkinci el demek bana göre sorunlarla yaşamak demektir.

Daha sonra, bir gün istemeden bile olsa telefon biraz sert bir şekilde darbe alınca ana kartına zarar vermişim. Bu zarardan dolayı ekranı açılması zorlaşmıştı. Biraz sert vura vura kullansam bile, en sonunda acı vermeye başladı. Bunun için alan kişiye geri verdim, 1 hafta bekledim ve yapılmayınca sıradaki telefona geçtim. O aman diyeyim, düşmanıma dahil hiç kimse almasın o lanet telefonu.

Xiaomi Redmi 8A​

Ah bu cidden hatırlamak istemediğim en büyük çöplük. Resmen yürüyen bir facia, yok o sözcükte az oldu. Tam bir reklam cenneti. Ben reklamlardan nefret ederim. Hadi buna katlanabilirim ama aldıktan 3. gün sonunda saatli bomba gibi kendi kendini bozan bir şeyle yaşamak istemiyordum. Sorun mu? Bir çocuk oyun indirdikten ve sertçe bir yere fırlattıktan sonra telefon kendi kafasına göre işler yapmasıdır. Ben daha bu lanete saydıracağım. Saydırmazsam içim asla rahatlamayacak.

O saçmalıklardan sonra, yazı kısmında rastgele tuşlara basması. Arkasından boş boş rastgele bir yerlere basmasıdır. Alan adama boşu boşuna zarar ettirdiniz ya. Siz siz olun, 2. el telefon falan tercih etmeyin. Sonra benim gibi deliye dönüverirsiniz. İki telefonuda ait olduğu cehenneme postaladım. 👿

İkinci el alınmaz. İçine takılan parçalar çakma ve dandik parçalar olur genelde.

İkinci el alarak böyle sorunları zaten kabul etmişsiniz demektir.

Ayrıca bu bir Android tecrübesi değil. ikinci el bir iPhone'da alsaydınız yine sorun çıkarırdı.

Zaten o cihazlar milattan kalma cihazlar kullanılacak halleri yoktur.

Hocam üstüne birde iphone 4 alsaydınız çok iyi olurdu. Puhahah kendinle yaşıt telefon aldıktan sonra bütün 2. el android piyasasını gömmenin anlamı nedir? Ayrıca ömrünü doldurmuş, 2GB ramlı telefondan ne istiyorsunuz?

İkinci el alınmaz. İçine takılan parçalar çakma ve dandik parçalar olur genelde.
Alan kişi cahil cüvela değilse 3U tools'dan bakabilir.

İkinci El Android Telefonların Çöp Olması Gerçeği'dir.
Android diyerek gereksiz laf kalabalığı olmuş. iPhone'da olsa yenilenmiş sıkıntı çıkarabilir.

Telefonların hepsini fırlatıp darbe yedirip şikayet etmeniz de ironik olmuş
a050.gif

Son düzenleme:
Aldığınız telefonları umarım bugünler de almadınız. Ayrıca elinize geçen her telefonu yere vurarsanız kusura bakmayın ama S24 veya 15 Pro Max olsa bile dayanmaz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt