Öyle. Istediğiniz kadar ısrarcı olun, isterseniz de kendinizi paralayın. Gerçek değişmeyecek. İkı video 25 ve katı diye geri kalan 30 ve katları gerçeği değişmeyecek. Şimdi istediğin kadar tepinebilirsin. iPhone taparlar Android kötülemek için taşın suyunu çıkarır aynı bu şekil kıl şeyler bulurlar.
Yok dostum şöyle anlatayım profesyonel bir kamera kullanıyorum genelde 25 ve 50 kare videolar çekiyorum. Yanında acil çekmem gereken şeyleri çıkartıp telefonumla çeker 1-2sn'lik videoları kullanırım. Arkadaşın dediği gibi müşteri genelde bizim şartlarımıza uygun şekilde çıktı istiyor. Belki söylediğin gibi youtube videosu çekmiş olsam umrumda olmaz ışıklarımıda ona göre adapte edebilirim. Hız + çekim kurallarına mümkün olabildiğince uymaya çalışırım. Denemek istersen 30 kare ayarlı telefonunla sokağını çek. Işıkların nasıl flick yaptığını göreceksin.
Yok dostum şöyle anlatayım profesyonel bir kamera kullanıyorum genelde 25 ve 50 kare videolar çekiyorum. Yanında acil çekmem gereken şeyleri çıkartıp telefonumla çeker 1-2sn'lik videoları kullanırım. Arkadaşın dediği gibi müşteri genelde bizim şartlarımıza uygun şekilde çıktı istiyor. Belki söylediğin gibi youtube videosu çekmiş olsam umrumda olmaz ışıklarımıda ona göre adapte edebilirim. Hız + çekim kurallarına mümkün olabildiğince uymaya çalışırım. Denemek istersen 30 kare ayarlı telefonunla sokağını çek. Işıkların nasıl flick yaptığını göreceksin.
Spesifik bir ihtiyacınız varsa OpenCamera yazılımı var Android'de. Istediğiniz kare sayısında video çekiyor. Bu arada 30 FPS ile sokak lambasını çekince flicker oluşmuyor.
Bittiği falan yok ki monitör, televizyon gibi görüntüleme cihazlarında hala PAL ve NTSC ölçümü var.
(NTSC televizyonu ve birçok çevrimiçi video) hâlâ bu kare hızlarında üretiliyor. Filmler genellikle 24 fps hızında kaydedilir ancak Blu-ray ve Netflix'te 23.976 fps hızında yayınlanır.