Android telefonların 2-3 yıl sonra kasmaya başlaması

Parası olan Android almaz, kesinlikle almamalı. NVIDIA ne ise iPhone da odur. Rakipsiz (maalesef).

Hahaha ragebait miydi bu? Param var ve S25 Plus alacağım; S26 da almayacağım çünkü Exynos ile geleceğini okudum. Ultra ise bana kaba ve ağır geliyor, S25 de almıyorum ekran ve bataryadan ötürü. Gider 17 Pro Max alırım ama cebimde çeyrek kilo telefon taşımak istemiyorum. “O zaman Pro al, düz al.” diyeceksin ki diyebilirsin de; teşekkür ederim ama 2025 yılında elimde powerbank ile gezmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bataryanın bir günü çıkartması konusunda iPhone'de iyi. Ancak iPhone'ler bunu 2 yıldan sonra koruyamıyorlar korumasını istiyorsan %20 ile %80 arası kullanacaksın yani %60 şarj ile gün geçireceksin

S20fe kullanıyorum kılıfın arkasına lol oynarken. İnce kilitli poşetten buz yaptım. Maşallah telefon soğukken hala ilk günkü performansı veriyor. Pil vs zamanla eskiyen parçalar illaki olucak. Memo xcl7 mi öyle bir soğutucu olacak onu kullanın. Kısaca sorun ısınma kaynaklı performans düşmesi.

Parası olan Android almaz, kesinlikle almamalı. NVIDIA ne ise iPhone da odur. Rakipsiz (maalesef).
Nvidia için katılıyorum iPhone için katılmıyorum iPhone ekosistem takıntısı sebebiyle tutuluyor aynı ekosistemi halihazırda yapabiliyorsan sorun yok.

S20 FE'lerde ısınma durumu var. Hatta ilk Exynos'lu versiyonları beterdi.

iPhone 6, 7, 8 Plus, 12 Pro Max kullandım zamanında. Özellikle 12 Pro Max telefonum ile güncelleme sonrası kilitlenme sorunları yaşıyordum. Bildiğin tamamen kitleniyordu telefon. Hard reset sık sık atardım. Apple telefonların en baskın ve net üstün olduğu konu bence ikinci el satış kısmı. Bu konuda hiçbir marka yetişemiyor kendisine. Acil nakit ihtiyacınız olduğu zaman kurtarıcı olabiliyor.

Samsung S2 modeli mesela kasıyordu. Kullandığım için net biliyorum. Ama kaç yıl önce çıktı, teknoloji bu kadar ilerlememişti. Şu anda Android kısmı çok başarılı hız ve diğer konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…