Ankara Mamak'ta LGS öncesi sabah namazına çağrı!

Herkes özgürdür laik bir ülke'de yaşamayı halen beceremiyoruz. İnsanın içinden gelecek namaz kılmak gelmiyorsa sen o adama zorla namaz kıldıramazsın ki kıldırmamalısın bırakacaksın kendi kılsın kılmıyorsa zorlamanın alemi ne? Şu İslam'ı dayatmak kadar kötü bir şey yok herkes bu yüzden İslam dininden uzaklaşıyor.

Zorlama yapılmamış ki? Gelin diye çağrı yapmışlar sadece. Gelmeyen ateist falan dememişler direkt gelin dua edelim öyle girelim denmek istenmiş.

Haftaya gireceğimiz YSK sınavı için de gusül abdesti alalım en iyisi. Bu arada sınava girecekler varsa her şey gönlünüzce olsun.

Olm bu konuda bile laiklik-şeriat tartışması dönmüş.

Ülke anayasal olarak laik olsa da halkın çoğunluğu Müslüman ve Türk tarihi çok uzun bir zaman diliminde İslam diniyle beraber anlatılır.
Yani İslam kök değerlerimizdir. 1923 sonrası ülkenin laik olması öncesindeki kök değerlerimizi elemez.

Bu bağlamda öğrencileri namaza çağırmak abes değildir -laiklik ile de zerre alakası yoktur.

Tm namaza gelim, sınavda ilk 10'u garanti etmeleri lazım ama, bu mümkün mü?

Moral ve motivasyon olacağı için güzel bir etkinlik. Allah kabul etsin.

Zorunlu denmemiş niye bu kadar geriyor sizi bu?

Yok kardeşim, olur mu? Onlar en laik ve cumhuriyetçi insalar.
Ülke laik knk laik.
E, ne alakası var laiklikle? 'Herkes gelecek, zorunlu' deseydi, bu laikliğe karşı olurdu. Ama burada, 'gelmelerini rica ederiz' gibisine söylemiş. Her lafı şeriata bağlamayın, iyice baydı.
Hacı ben ne dedim yukarıda? Ülke laik knk. Bu kadar dini yönetim isterseniz gidin Afganistan'a sizi kırbaçlarlar.
Şeriatı Afganistan ile tanımlaman cehalettir.

Milleti camiiye çağırmak da suç olmuş. Sanırsın camiiye gelmeyenler zındık ilan edilecek dediler. Konudakiler İslam'a o kadar büyük bir nefret besliyor ki tarif etmek imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…