Denizci arkadaşlar sevmez burayı. Binaların bol olduğu, gri renkli bir şehir. Elbette yeşilliğin olduğu bölgeler de var ama geneli gri. Ayrıca kar yağdı mı mükkemmel bir şehre bürünüyor akşamları.
İstanbul kadar olmasa da hayat biraz pahalı burada. Ama iş imkânları birçok şehire göre fazla. Ayrıca insanları çeşit çeşit. Her telden insan bulabilirsin.
Kendine has bir şekilde sevdiriyor kendini. Ne zaman şehir dışına çıksam illaki özlüyorum Ankara'yı.
Düzenleme: Ha bir de kaybolmak istesen de kaybolamayacağın bir şehir. Bir yerlerden illaki bir metro çıkar karşına.
İmkan olarak güzel ama çok kasvetli şehir. Nereye baksam içim bunalıyor. Özellikle hava bulutluysa. Çöl olduğu iddiaları tamamen doğrudur. Bunların dışında güzeldir.
Daha önce iki defa gittim ve yaşam kalitesi Türkiye standartlarında birçok ile kıyasla oldukça yüksek. Ben buradayım diyor koca şehir. Fiyatları da doğru dönemde doğru araştırmayla kabul edilebilir durumda bu arada. Yaşamı da okulları da güzel. En sağlam üniversitelerin birçoğu Ankara'da. Şahsen gelecek yıl taşınmayı düşündüğüm ve belki de bir siber güvenlik şirketinde önce staj sonra da çalışma yürüteceğim bir şehir olarak görünüyor aynı zamanda. Kariyer odaklı ilerleyecekseniz tam olarak merkezi orası.
İlk gitmemde kayboldum diye 15 kilometre kadar yol yürüdüm. İkinci gitmemde de @utkuversus taşımacılık A.Ş sayesinde problem yaşamadan gezdik birkaç gün. Keyifli günlerdi, müsait bir zamanımda tekrar gitmeyi isteyeceğim bir şehir kesinlikle.
Genel ulaşım olarak sürücüleri aşırı deneyimsiz. Motor sürücüleri Ankara'da hayatları pahasına sürüyor ve insanlar kural nedir bilmiyor. Araçların hepsi kendini öncelikli sanıyor
İlk gitmemde kayboldum diye 15 kilometre kadar yol yürüdüm. İkinci gitmemde de @utkuversus taşımacılık A.Ş sayesinde problem yaşamadan gezdik birkaç gün. Keyifli günlerdi, müsait bir zamanımda tekrar gitmeyi isteyeceğim bir şehir kesinlikle.
Genel ulaşım olarak sürücüleri aşırı deneyimsiz. Motor sürücüleri Ankara'da hayatları pahasına sürüyor ve insanlar kural nedir bilmiyor. Araçların hepsi kendini öncelikli sanıyor
Pek merkezi olmayan yerlerde daha çok yeşil alan ve ağaçlar vardır. Dinlenme alanları, sokakları, parkları çok güzel bir şehirdir. Fakat Ulus hiç gelişmemiş.