D dozbek Başarılı Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 3 17 Ağustos 2024 #1 Cihazım Çin menşeli olduğu için gürgençler parasını versem bile pil değişimi yapmıyor. Ankara'da orijinal pil takabilecek güvenilir neresi vardır?
Cihazım Çin menşeli olduğu için gürgençler parasını versem bile pil değişimi yapmıyor. Ankara'da orijinal pil takabilecek güvenilir neresi vardır?
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 17 Ağustos 2024 #2 dozbek dedi: Cihazım Çin menşeli olduğu için gürgençler parasını versem bile pil değişimi yapmıyor. Ankara'da orijinal pil takabilecek güvenilir neresi vardır? Genişletmek için tıkla... Apple’ın kendi sitesinden yetkili bayi bakabilirsin haritadan görünüyor direkt. Yaparlar diye düşünüyorum ama yapmazlarsa FPPro’ya gönderirdim herhalde.
dozbek dedi: Cihazım Çin menşeli olduğu için gürgençler parasını versem bile pil değişimi yapmıyor. Ankara'da orijinal pil takabilecek güvenilir neresi vardır? Genişletmek için tıkla... Apple’ın kendi sitesinden yetkili bayi bakabilirsin haritadan görünüyor direkt. Yaparlar diye düşünüyorum ama yapmazlarsa FPPro’ya gönderirdim herhalde.
KS KS D dozbek Başarılı Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 3 17 Ağustos 2024 #3 babaci dedi: Apple'ın kendi sitesinden yetkili bayi bakabilirsin haritadan görünüyor direkt. Yaparlar diye düşünüyorum ama yapmazlarsa FPPRO'ya gönderirdim herhalde. Genişletmek için tıkla... FPPRO Ankara'da olmadığı için başlığı açmıştım ama yine de teşekkür ederim hocam.
babaci dedi: Apple'ın kendi sitesinden yetkili bayi bakabilirsin haritadan görünüyor direkt. Yaparlar diye düşünüyorum ama yapmazlarsa FPPRO'ya gönderirdim herhalde. Genişletmek için tıkla... FPPRO Ankara'da olmadığı için başlığı açmıştım ama yine de teşekkür ederim hocam.
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 17 Ağustos 2024 #4 dozbek dedi: FPPRO Ankara'da olmadığı için başlığı açmıştım ama yine de teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Haritadan bakıyorum Gürgençler hariç birçok yetkili servis var hocam birinde yaptırırsın bence.
dozbek dedi: FPPRO Ankara'da olmadığı için başlığı açmıştım ama yine de teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Haritadan bakıyorum Gürgençler hariç birçok yetkili servis var hocam birinde yaptırırsın bence.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 17 Ağustos 2024 #5 babaci dedi: Apple’ın kendi sitesinden yetkili bayi bakabilirsin haritadan görünüyor direkt. Genişletmek için tıkla... Yapmıyorlar işte. dozbek dedi: FPPRO Ankara'da olmadığı için başlığı açmıştım ama yine de teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Kargoyla gönderebilirsiniz İstanbul'a.
babaci dedi: Apple’ın kendi sitesinden yetkili bayi bakabilirsin haritadan görünüyor direkt. Genişletmek için tıkla... Yapmıyorlar işte. dozbek dedi: FPPRO Ankara'da olmadığı için başlığı açmıştım ama yine de teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Kargoyla gönderebilirsiniz İstanbul'a.