Ankara'da su kesintileri devam ediyor!

Makaleler
1
Yer
Ankara
Ankara'da 5 ay boyunca kesinti olmayacak sözünün üzerinden sadece 2 hafta sonra su kesintileri yeniden devam ediyor.

İlgili:

Yani, 5 ay kesinti olmayacak sözü gerçekçi değildi. Altyapı eski, planlama zayıf, bu yüzden yine kesinti oldu. Sebebi bu detaylı açıklamıyorlar tabii ki.

Öyle zaten. Yandaş medya sürekli mevcut belediye başkanını kötülemekten başka bir şey yapmıyor. Altyapı ve ulaştırma bakanlığı temsili bir kurum o konuda emin oldum.

Siyasi ifadelerden çok suyumuzun tükendiği ve tutumlu olmamız hakkında konuşulur diye düşünmüştüm, siyasetten kimseye fayda gelmez.

Siyasi ifadelerden çok suyumuzun tükendiği ve tutumlu olmamız hakkında konuşulur diye düşünmüştüm, siyasetten kimseye fayda gelmez.

Bu sorun suyu tutumlu kullanarak çözülecek bir sorun değil. Kesilen ormanlar, sürekli sızdıran kötü altyapı, hala süregelen çağ dışı sulama sistemleri ve onlarcası. En basiti sırf daha pahalı diye onlarca ton su isteyen mısırı Konya'da ekiyorlar. Sonuç ortada kocaman obruklar ve kullanılamayan tarım arazileri. Kısacası bu siyaset ve ranttan başka bir şey değil.

Senin en büyük 2 şehrin Ankara ve İzmir susuzlukla boğuşuyor sen oturup kanal İstanbul konuşuyorsun. Hem de biri başkent. Komedi bu kadar.

Herkes bir diğerinin fanatiği buralarda o dediğiniz pek mümkün değil.

Fanatiği değilim ama gerçekler maalesef siyasete bağlanıyor.

İnsanlarımız bilinçli değiller. Bunun en büyük örneğini zaten sokaklarda görebilirsiniz yerleri çöp götürüyor sokakları kirletmemeyi dahi öğrenenemiş cahil millete sahibiz. Şu durumda litre litre suyla halı yıkayan insan denemeyecek varlıklar bile var

@47rapflex nesi dokundu cevap bekliyoruz Yoksa siz de dışarıda çöp kutusu bulana kadar yanında çöpünü taşımaktansa köyden indim şehire misali yere çöpleri sallayanlardan mısınız? Yoksa balkonda litrelerce su ile halı yıkayan ya da her gün arabasını yıkayan tiplerden misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…