Taşınılmaz, Mamak'a hiç taşınılmaz.Merhaba arkadaşlar. Aydın çine'de yaşıyorum.
Ankara'ya taşınmayı düşünüyorum.
Milli Savunma Üniversitesi mülakatlerini kazanınca Ankara Mamak'a, babaannemin evine taşınmalı mıyım?
Ankara güzel bir öğrenci şehri bana kalırsa. Birçok imkan elinin altında. Bende Malatyadan taşındım. Bence yaşanabilir güzel bir yer fakat Mamak hakkında bir şey diyemem.Merhaba arkadaşlar. Aydın çine'de yaşıyorum.
Milli Savunma Üniversitesi mülakatlerini kazanınca Ankara Mamak'a, babaannemin evine taşınmalı mıyım?
Hocam kesinlikle gidilebilir. Ulaşımı bahane edecekler için de bazı otobüs hatları var 10 tane değil de 4 tane durakta durup hızlıca merkezi yerlere gidiyor. Taksi sorunu kesinlikle İstanbul gibi değil. Ben mobil veride Türk Telekom ile 60 mbit alıyorum. Birçok avm olduğu için illa merkeze gitmek zorunda da değilsiniz. Kafanızda başka sorular varsa yanıtlamaya çalışırım.
MSÜ'de okulun tesislerinde yaşanmıyor mu?Merhaba arkadaşlar. Aydın çine'de yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.