Ankara'yı parsel parsel sattılar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KökBilgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 404
  • Etiketler Etiketler
    ankara
Ankara'yı kim ne yapsın ya? Güzelim Ege'yi, Akdeniz'i ne hale getirdi şeytan kılıklılar.

Bu halk balık hafızalı maalesef yine her şeyi unutacaklar ve aynı döngüyü yaşayacağız.
Muhtemelen 70-80 % kadarı emin ol duruma kayıtsız kalmaz ama kalacak kişileri de çok iyi biliyorum. Ayrıca balık hafızalı demek yanlış olur çünkü 13 yıl chp'nin başındaki herif akp kuklasıysa halk ne yapsın? Osman Pamukoğlu Paşa HEPAR'ı kurduğunda kapatılışı dış güç desteğiyle oldu ayrıca paşaya kulak veren de olmadı. Neden olmadı diye soracak olursak gündem 1-2 parti arasında gelişiyordu ayrıca sosyal medya etkisi de çok kısıtlıydı.

Hayir bitmeyecek. 28 seçimini de kaybedeceğiz.

AKP seçimi kazanacağına dair ufacık umudu olsaydı bu pazar sandığı getirirdi. AKP oyları %30 altına indi gençler. Bütün bu yapılanlar bunlardan dolayı. CHP'ye kayyum neden atamak istiyorlar neden İmamoğluna siyasi yasak getirdiler? İmamoğlu karşısında Erdoğan'ın şansı var mı sanıyorsunuz? Tekrar Kemal'i getirip istedikleri muhalefeti dizayn etmeye çalışıyorlar.

Hocam Kk devletin adamı olduğunu biliyorum ve benim niyese artık hiç umudum yok ileride neler olur göreceğiz bakalım.

Iste bunu da başarıyorlar. Hiçbir umut yok.

Hocam Kk devletin adamı olduğunu biliyorum ve benim niyese artık hiç umudum yok ileride neler olur göreceğiz bakalım.
Umuda dair kırıntılarla kuruldu bu ülke unutmayalım. Benden size bir mahya gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…