Selam.

Şu anda biri 2.700 TL, diğeri ise 2.000 TL civarında. Hangisini tercih etmeliyim? Arasındaki farklar neler?

Soundcore boom 2 SE 2 adet fullrange sürücüye sahip, hem kendi boyu hem de sürücüleri bakımından bass olarak daha derin ve iyi bir performansa sahip. Fakat aynısını tizler için söyleyemem frekans aralıkları için ayrı sürücüleri olmadığı için tiz ve berrak ses konusunda Motion boom+ daha iyi, 2 adet alt frekans 2 adet üst frekans sürücüsüne sahip daha dengeli bir cihaz.

Soundcore boom 2 SE 2 adet fullrange sürücüye sahip, hem kendi boyu hem de sürücüleri bakımından bass olarak daha derin ve iyi bir performansa sahip. Fakat aynısını tizler için söyleyemem frekans aralıkları için ayrı sürücüleri olmadığı için tiz ve berrak ses konusunda Motion boom+ daha iyi, 2 adet alt frekans 2 adet üst frekans sürücüsüne sahip daha dengeli bir cihaz.
Boom SE 2 yerine Motion+'in suruculerinin tonalite bakimindan daha basarili oldugunu dusunuyorum.
Aradaki farkı vermeye değer mi sizce? Batarya konusunda da BOOM SE 2 daha iyi gibi duruyor.

Aradaki farkı vermeye değer mi sizce? Batarya konusunda da boom SE 2 daha iyi gibi duruyor.

Önceliklerinizi göz önünde bulundurun, batarya performansı sizin için sesten daha öndeyse tercih edebilirsiniz. Ben olsaydım aradaki farkı verip Motion+ alırdım daha taşınabilir küçük ve premium bir ürün.

Ben vermezdim. Cunku bu tur tasinabilir hoparlorlerin batarya omru iyi daha olanlarini tercih etmek mantikli.
Önceliklerinizi göz önünde bulundurun, batarya performansı sizin için sesten daha öndeyse tercih edebilirsiniz. Ben olsaydım aradaki farkı verip Motion+ alırdım daha taşınabilir küçük ve premium bir ürün.
İkisini de deneyimleyip satın almak istiyorum. Deneyimleyebileceğim yer var mı?