Geldiği gibi iade oluşturdum çok fazla dip gürültüsü var bir şey çalmadığında aşırı rahatsız ediyor ve seside anlatıldığı gibi değil boğuk bir sesi var hiçbir detay yok EQ ayarı falan denedim ama ancak sesi çok yükseltirseniz biraz detay duyuluyor kesinlikle abartılan bir ürün. Şu an kullandığım Creative pebble V2 hoparlörlerim çok daha temiz ve güzel ses veriyor.
Ürünün arızalı olma ihtimali aklına gelmedi mi? :) Mesela ben 2 tane aldım öyle bir sorunla karşılaşmadım. Demek ki en iyi ürün bile olsa arızasına denk gelince ürün abartılıyor dememiz gerekiyor :)

Ürünün arızalı olma ihtimali aklına gelmedi mi? :) mesela ben 2 tane aldım öyle bir sorunla karşılaşmadım. Demek ki en iyi ürün bile olsa arızasına denk gelince ürün abartılıyor dememiz gerekiyor :)

Yok ürünün arızalı olma ihtimali aklıma gelmedi çünkü ürün kapalı kutuda bana ulaştı ve herkesi bahsettiği sorunları gördüm. Bu ürünün birçok sürümü var incelemesini yapanlar bile 3 tane Motion X kullanıyorum her birinin sesi birbirinden farklı diye yorum atmış. Sonucta bu bir arızadan öte üretim farkı Reddit'te biraz incelersen her detayı görürsün ve hiçbir son kullanıcı bunlarla uğraşmak zorunda değil. Ve evet ürün abartılıyor hayatında detaylı ses duymayan insanlar biraz bas duyunca böyle kalite sanıyor.

Yok ürünün arızalı olma ihtimali aklıma gelmedi çünkü ürün kapalı kutuda bana ulaştı ve herkesi bahsettiği sorunları gördüm. Bu ürünün birçok sürümü var incelemesini yapanlar bile 3 tane Motion X kullanıyorum her birinin sesi birbirinden farklı diye yorum atmış. Sonucta bu bir arızadan öte üretim farkı Reddit'te biraz incelersen her detayı görürsün ve hiçbir son kullanıcı bunlarla uğraşmak zorunda değil. Ve evet ürün abartılıyor hayatında detaylı ses duymayan insanlar biraz bas duyunca böyle kalite sanıyor.
Almadan önce çoktan araştırdım. Redditte de öve öve bitiremiyorlar cihazı. Size sıkıntılı ürün gelmiş bence. Satış sitelerindeki yorumların çoğunluğu da çok olumlu.

Ürün kapalı kutu olunca arızalı olma ihtimali ortadan kalkıyor mu? Ürünün olayı bass değil zaten. Ki o konuda düşük olduğunu düşünenler bile var.

Ürünün abartıldığını söyleyebilmek için önce düzgün çalışan bir tanesinin elinizde olup onu denemeniz gerekiyor. Arızalı sıkıntılı ürüne sahipsiniz o arızalı ürünle ürünü değerlendirmek mantıksız olur.

Dediğim gibi bende ne dip gürültüsü ver ne boğuk ses var. Demek bana gönderilen ürün ürünün standart versiyonun daha özel bir ürün olmalı. Bana özel yolladıkları için satıcıya teşekkür ediyorum.