Steam Anomaly Agent 72,44 TL

Anomaly agent tam 2D souls like gibi oyun. Adamlar oyunu sinir krizi geçirtmek için yapmış. Daha önce birçok platform tarzı 2D oyun oynadım bunun kadar zorunu görmedim. Ama yaklaşık 10 saatte sinir krizi geçire geçire bitirebildim.

Celeste, Dead Cells falan daha zor hocam o kadar zor değil.

Dead Cells mobilde onlarca hatta yüzlerce saat oynadım bence kesinlikle anomaly agent Dead Cells'ten minimum 2 kat daha zor.

Pek oynamış gibi durmuyorsunuz. 1 hücre açtıktan sonra bile oyun çok zor oluyor. Düz normal mod oynadınız siz herhalde.

Pek oynamış gibi durmuyorsunuz. 1 hücre açtıktan sonra bile oyun çok zor oluyor. Düz normal mod oynadınız siz herhalde.

Hocam oyunda ana hikayede sanırım yenemediğim tek boss hand of the king olabilir. DLC falan almadım oyunda o yüzden ekstra bossları bilmiyorum.

Hocam oyunda ana hikayede sanırım yenemediğim tek boss hand of the king olabilir. DLC falan almadım oyunda o yüzden ekstra bossları bilmiyorum.

Hocam oyunu gerçekten bitirmek için 6 defa bitirmeniz gerekiyor. Dediğiniz bossu bile kesmedi iseniz oyuna daha başlamamışsınız bile. 1 defa dediğiniz bossu kesip hücre sistemine geçiyorsunuz. Her oyun tamamlama = 1 hücre. 5 hücre olunca oyun gerçekten bitmiş oluyor. Her hücre oyunu daha zor yapıyor.

6 defa bitirmek aşırı saçma bence. Yani tamam Rogue like döngü var oyunda ama bu saçma. Oyun sana senin isteğine göre 6 defa bitirebilirsin diyorsa gayet iyi ama eğer gerçekten bitirmek için 6 defa bitirmen lazım diyorsa bu hem işsizlik hem zaman israfı hem de saçma olur. Yani bıkkınlık gelir insana.

Yok aynı şeyi 6 defa bitirmiyorsun. Her hücre oyuna yeni şeyler katıyor. Sıkmıyor o yüzden. DLC alırsan tonlarca içerik oluyor zaten. Sıkması imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…