KS KS brkyozell Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 804 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.206 17 Nisan 2025 #21 @Kenichi Orijinal yama lafını anlamadım, oyunun orijinal Türkçe yaması var mı ki? PS, Xbox ve PCGamingWiki'de bulamadım.
@Kenichi Orijinal yama lafını anlamadım, oyunun orijinal Türkçe yaması var mı ki? PS, Xbox ve PCGamingWiki'de bulamadım.
Kenichi Uzman Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 272 Çözümler 1 Beğeniler 191 17 Nisan 2025 #22 brkyozell dedi: @Kenichi Orijinal yama lafını anlamadım, oyunun orijinal Türkçe yaması var mı ki? PS, Xbox ve PCGamingWiki'de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu oyun remake ya bir de asıl oyun var ya 97 yapımı olan. Orjinalden kasıt 97 yapımı olan oyun ve ona yapılan yama.
brkyozell dedi: @Kenichi Orijinal yama lafını anlamadım, oyunun orijinal Türkçe yaması var mı ki? PS, Xbox ve PCGamingWiki'de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu oyun remake ya bir de asıl oyun var ya 97 yapımı olan. Orjinalden kasıt 97 yapımı olan oyun ve ona yapılan yama.
KS KS brkyozell Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 804 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.206 17 Nisan 2025 #23 Kenichi dedi: Bu oyun remake ya bir de asıl oyun var ya 97 yapımı olan. Orjinalden kasıt 97 yapımı olan oyun ve ona yapılan yama. Genişletmek için tıkla... Galiba orijinal oyuna yapılan yamayı kast ediyorsunuz. Anladım. Orijinal yama lafını duyunca oyun 2012'de tekrar yayınlanırken Türkçeyle birlikte geldi gibi bir beklenti oluştu bir an bende .
Kenichi dedi: Bu oyun remake ya bir de asıl oyun var ya 97 yapımı olan. Orjinalden kasıt 97 yapımı olan oyun ve ona yapılan yama. Genişletmek için tıkla... Galiba orijinal oyuna yapılan yamayı kast ediyorsunuz. Anladım. Orijinal yama lafını duyunca oyun 2012'de tekrar yayınlanırken Türkçeyle birlikte geldi gibi bir beklenti oluştu bir an bende .